vineri, 29 martie, 2024

Crosul CONIL continuă. Premii extraordinare te aşteaptă la finalul cursei!

Distribuie:

Publicat:

Atelierele de jucării ale Moşului au început deja lucrul la primele cadouri, care în curând vor fi pregătite pentru expediere. Cum a fost asta posibil?

Datorită vouă, cei care v-aţi alăturat efortului Asociaţiei CONIL de a deveni postaşii lui Moş Crăciun. Şi tot datorita vouă şi a kilometrilor alergaţi de voi, primii saci cu scrisori au ajuns deja în Laponia – încă o data bravo pentru cei primii 4100 de km parcurşi, şi odată cu ei şi speranţele, gândurile şi dorinţele copiilor.

Prima tura de postaşi deja ajunsa în Laponia aşteaptă acum noua ştafetă din Romania, pentru a îşi putea relua drumul către ţară şi a continua să livreze scrisori către Moş Crăciun. Ba mai mult chiar, la Oficiul Postal CONIL se aud zvonuri despre ştafete similare care vor să plece din Braşov, Cluj, Iaşi şi Timişoara către atelierele lui Moş Crăciun din Laponia, pentru a duce cu ele scrisorile copiilor din toată Romania.

Aşa că alergarea continua. Intra pe www.conil.ro, înscrie-te la cros, aleargă şi prin efortul tău fă posibile tratamentul şi terapiile copiilor cu dizabilităţi, căci fiecare donaţie pe care o vei face înseamnă o ora de terapie şi tratament pentru un copil cu probleme.

Noi cei de la CONIL iţi mulţumim. Iţi mulţumim pentru bunătate şi efort şi iţi spunem un secret – daca zilele astea ai simţit o senzaţie de bine şi o căldură care iţi învelea sufletul, că şi cum te-ai fi scufundat cu totul în cea mai plăcuta amintire a copilăriei tale, ele se datorează zâmbetului pe care tu, prin efortul tău, ai reuşit să îl pui pe chipul unui copil încercat de viaţă. Căci se ştie că zâmbetele au cea mai mare concentraţie de bunătate şi energie pozitiva care se transmit instantaneu, de la cel care zâmbeşte, către cel căruia îi este adresat zâmbetul. Iar datorite efortului tău, copiii cu dizabilităţi de la CONIL pot să zâmbească. Şi datorita efotului celor că tine, li se vor alătură şi alţii – tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii la cros pe www.conil.ro, şi să participi. Un lucru atât de mic pentru tine, dar atât de important pentru copiii cu dizabilităţi care au nevoie de ajutorul nostru al tuturor.

PS: prin poşta rapidă, Moşul ne-a lansat o provocare. Din ce oraş al ţării vor veni cei mai harnici şi rapizi alergători? Participă, cheamă-ţi prietenii, adăugaţi şi voi oraşul vostru la lista oraşelor participante şi puteţi câştiga extraordinarele premii ale crosului puse la bătaie de partenerul nostru, Decahtlon România. O barcă de pescuit (3200 lei), 3 biciclete (3000 lei), 4 biciclete (1100 lei) şi 2 corturi (1100 lei)

ALERGĂ, DĂRUIEŞTE, CÂŞTIGĂ!

Asociaţia CONIL este o organizaţie non guvernamentală care de 11 ani se ocupă de educaţia, îngrijirea, terapia şi tratamentul copiilor cu diferite dizabilităţi. Este singura asociaţie care a dezvoltat un sistem de educaţie inclusiv şi un întreg ecosistem educaţional pentru copii cu tulburări din spectrul autist, care este completat de terapie şi tratament zilnice pentru mai mult de 300 de copii din centrele noastre de zi, grădiniţele, şcoala primară şi afterschool-urile de care ne ocupăm. Pentru mai multe informaţîi intră pe www.conil.ro, trimite un email la office@conil.ro, suna-ne la 0784 412 222 sau fă-ne o vizită pe Strada Bascov 14-18, Bucureşţi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img