vineri, 29 martie, 2024

CRUZIME de nedescris! I-a rupt intentionat piciorul fiului de 7 ani dintr-un motiv revoltator

Distribuie:

Publicat:

Barbatul de 30 de ani s-a razbunat pe copilul de sapte ani dupa o cearta cu concubina sa. Femeia a anuntat politia, iar acum agresorul este cercetat penal.

Incidentul s-a petrecut in Sacele. O femeie de 27 de ani a sunat la Politie si a povestit ca barbatul l-a agresat pe copilul de sapte ani.

„Politistii care s-au deplasat la fata locului, au identificat barbatul, de 30 ani, care pe fondul unor neîntelegeri cu concubina sa si a unui conflict cu aceasta, si-a agresat fiul minor, prinzându-i acestuia piciorul între tocul si usa de acces în locuinta. Minorul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Brasov unde i s-a stabilit diagnosticul de fractura dreapta si nu a ramas internat“, se arata în comunicatul politistilor.

Barbatul a fost retinut, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore si este cercetat pentru violenta în familie. Parchetul de pe lânga Judecatoria Brasov a formulat propunere pentru arestarea preventiva a barbatului, dar instanta de judecata a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img