miercuri, 24 aprilie, 2024

CS ”Liga de Est” Vaslui prezentă la Central Taekwon-do Summer Camp din Polonia

Distribuie:

Publicat:

La Biala Podlaskai (Polonia) are loc Central Taekwon-do Summer Camp. Evenimentul, care se desfășoară în perioada 6-17 iulie, adună 150 de sportivi din 9 țări, Lituania, Rusia, Irlanda, Anglia, Georgia, Polonia, Belgia, Cipru și România, care se vor antrena timp de 10 zile cu antrenorii lotului național al Poloniei, Master Jerzy Jedut 8 dan, Master Tadeusz Loboda 8 dan, Master Jaroslaw Suska 7 dan, Robert Jasinski 4 dan, Andrej Koslowski 2 dan.

Din lotul României fac parte și șapte sportivi și doi antrenori de la CS ”Liga de Est” Vaslui. Este vorba despre Ana-Maria Hăisan, Teodora Nedelcu, Dragoș Chiriac, Andrei Chiriac, Mircea Hondru, Andrei Porgras, Dan Tudorache, Cristian Popa și Mihai Hondru.

Participarea la această activitate sportivă face parte dintr-un proiect de finanțare de către Primăria Municipiului Vaslui pentru anul 2017, împreună cu participarea la Stagiul Național de la Eforie Nord din luna august, pentru pregătirea sportivilor din cadrul clubului care au fost selectați în vederea participării la Campionatul Mondial pentru juniori și seniori de Taekwon-do ITF, ce se va desfășura în luna octombrie, la Dublin, Irlanda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img