sâmbătă, 20 aprilie, 2024

CSM Satu Mare-HC Vaslui 24-25 (12-10).S-au jucat cu inimile fanilor

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui incheie prima parte de campionat cu o victorie importanta in fieful lui CSM Satu Mare. Handbalistii vasluieni au alergat un meci intreg pentru a se impune in fata nou promovatei, fanii traind cu sufletul la gura pana in ultima clipa. Gazdele le-au dat de furca vasluienilor, avand o prima repriza in care au condus aproape in permanenta, elevii lui Sandu Iacob si Alexandru Acsinte egaland o singura data. In rest, satmarenii au avut doua goluri avans, diferenta cu care s-a intrat si la vestiare, scor 12-10.

In partea a doua, cele doua echipe au mers cap la cap. Ultimele trei minute au fost interzise cardiacilor. Portarul Raducu Tamas, cu trei interventii consecutive, a intors rezultatul in favoarea vasluienilor. Chiar daca gazdele au preluat conducerea, scor 24-23, HC Vaslui a restabilit egalitatea cu 30 de secunde inainte de final. A urmat atacul echipei din Satu Mare, care a scapat mingea, iar Mihai Bujor a fost impiedicat sa plece pe contraatac si, conform noilor reguli introduse in acest sezon, la mai putin de 30 de secunde pana la terminarea timpului regulamentar se dicteaza cartonas rosu si aruncare de la sapte metri. Astfel, Andrei Popescu a marcat pentru o victorie nesperata.

HC Vaslui terminand prima parte a Ligii Zimbrilor pe locul 6, cu 24 de puncte, la egalitate cu CSM Bucuresti, ocupanta locul 5, dar cu un golaveraj inferior. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img