vineri, 29 martie, 2024

CTP: ” Cred ca sunt sensibil mai multi barbati decat…”

Distribuie:

Publicat:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a facut o analiza a votului deputatilor privind redefinirea familiei si a conchis ca „asta e diferenta dintre Paris si Micul Paris. E vorba de discriminare sexuala”, a conchis jurnalistul, potrivit unei televiziuni de stiri.

„As fi curios un lucru: cati dintre semnatarii Coalitiei pentru familie sunt femei, si cati barbati. Fac o predictie. In mod normal, avand in vedere legile numerelor mari, avem 3 milioane, ar trebui sa avem procente apropiate. Dupa parerea mea, nu sunt. Cred ca sunt sensibil mai multi barbati decat femei care au aceasta preocupare pentru familia traditionala. Asta vine din virilism, sexism, din considerentele homosexualului, multi dintre cei care au semnat acolo nici nu stiu ce e aia. Multi cred ca homo vine de la om, care nu poate insemna decat barbat, pentru ca femeia nu e om. Sunt zone intregi din Romania, in care femeia nu e om. Sunt din Mehedinti. In Oltenia mea stramoseasca acolo, pe drum, vine un om, si in spate o femeie, a lui. Ala e om, ea e femeie.

Homosexualitatea ii duce imediat pe foarte multi conationali masculi cu gandul ca e vorba de amor intre barbati. Nu s-au gandit ca inseamna acelasi, in greceste e prefixul pentru acelasi sex. Dar nu-i preocupa. Ei stiu asta: homosexualul e un fatalau. Nu e barbat. Asta e diferenta dintre Paris si Micul Paris. E vorba de discriminare sexuala”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

Sursa: antena3.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img