News Flash:

CTP, despre dezvaluirile Elenei Udrea: COMEDIE

3 Februarie 2015
1780 Vizualizari | 1 Comentarii
Afirmatiile Elenei Udrea nu sunt acuzatiile sale, ci relatari „de la cafea”, auzite de la diverse persoane. Tocmai de aceea, ele nu vor avea niciun fel de urmari spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat ca acuzatiile Elenei Udrea facute vineri intr-un interviu pentru Hotnews nu ii apartin, de fapt, acesteia si ca ea nu isi asuma afirmatiile.

„Nu stiu cum a depus un denunt la DNA, de vreme ce doamna Udrea nu isi asuma niciuna dintre aceste afirmatii, alegatii. Toate nu sunt altceva decat colportaje. E vorba de ce auzit doamna Udrea de la domnul Cocos, de la domnul Gheorghe Stefan, de la domnul Sebastian Ghita, precum si de la domnul Culita Tarata”, a subliniat Cristian Tudor Popescu.

„Nu este vorba de nimic ce a vazut doamna Udrea, ce a auzit cu urechile ei. E vorba numai de relatari a ce ceea i-au spus diverse persoane, aceste persoane fiind un mort (Culita Tarata – n.red.), fostul ei sot si acest domn Ghita, care a si negat total ceea ce ii pune in seama doamna Udrea. Nu a spus niciun moment: am vazut, am auzit… cu ochii mei, cu urechile mele ca domnul Colea a cerut sa se dea spaga”, a intarit jurnalistul.

Editorialistul a apreciat ca discursul Elenei Udrea este „o continuare a declaratiilor fostului sef al statului, domnul Basescu, atunci cand doamna Udrea a fost surprinsa impreuna cu actuala detinuta Bica Alina. Spunea domnul Basescu ca e o operatiune a serviciilor secrete romanesti si frantuzesti indreptata impotriva Elenei Udrea”, a reamintit Cristian Tudor Popescu.

„Aflata in stare de control judiciar si audiata pentru spalare de bani, brusc devine o povestasa, ne livreaza toate aceste informatii care nu sunt altceva decat ce a auzit la cafea”, a mentionat Cristian Tudor Popescu.

„De ce o face acum? Doreste, in situatia in care se afla in raport cu justitia, sa isi construiasca o legenda de victima a SRI si a unor forte oculte care au lovit-o pe ea si pe Alina Bica, caci vrea sa o scoata si pe Alina Bica victima a SRI-ului”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

In cazul celor spuse de Elena Udrea cum ca Florian Coldea i-a cerut lui Dorin Cocos 500.000 de euro pentru a-i fi dati lui Sebastian Ghita, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus ca acesta este un subiect de siguranta nationala si a adaugat, retoric: „Cum poti sa tii o asemenea informatie atata vreme si acum sa o versi iesind in presa?”. Cristian Tudor Popescu crede ca aceste declaratii de acum au legatura „cu declaratiile presedintelui, legat de cele doua shopingiste”.

„Asa cum spuneam, SRI-ului i s-a umflat capul si domnul Maior a facut niste declaratii care m-au uimit”, a mai spus jurnalistul, mentionand ca nu are cine sa controleze acest serviciu secret si ca nu exista „o comisie serioasa” in Parlament.

„Nu cred ca se va porni o actiune a DNA pe baza acestor povesti. Trebuie ca cineva sa isi asume aceste declaratii, sa dea amanunte, data, ora, loc, prin care sa incerce sa probeze asa ceva. Deocamdata sunt vibratii ale aerului. Si doamna Udrea stie ca nu va exista nicio urmare”, a punctat Cristian Tudor Popescu.

Afirmand ca „domnul Basescu – cel care a inventat cariera politica a acestei doamne zece ani, fara de care nu ar fi ajuns nimic doamna Udrea – nu mai este, cum sa se raporteze, ataca SRI, nu pe domnul Ponta, care nu e de presupus ca comanda DNA”, Elena Udrea „si-a facut socoteala de imagine. A cui victima sa se considere?”.

Cristian Tudor Popescu a amintit si de un interviu in care Elena Udrea „a incercat sa se scuture” de fostul sot, Dorin Cocos, in timpul campaniei prezidentiale.

„Spunea atunci: nu numai bani, multe alte lucruri nu le aveam in comun cu sotul meu; mergand pana la astfel de sugestii, ca nu ar fi fost consumata casatoria conjugala, si acum spune cum se sfatuiau cei doi in legatura cu 500.000 de euro care trebuie dati de domnul Cocos la cererea domnului Coldea si de suma pentru instititutul de sondaj, dar nu mai stii cum se numea institutul”, a afirmat jurnalistul, „probabil ca dat faptului ca pentru doamna Udrea 500.000 de euro sunt numai 5 lei”.

„Este ceva de revista, de comedie, ce e aici”, a intarit Cristian Tudor Popescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 34 queries | Mysql time :0.071195 (s)