miercuri, 24 aprilie, 2024

CTP intra la rupere impotriva celor de la AUR: ‘Programul lor e moarte la liber pentru toti romanii’

Distribuie:

Publicat:

 

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat atitudinea liderilor AUR din timpul consultărilor de la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis. Formațiunea politică i-a făcut un cadou președintelui României: o hartă cu România mare.

„Să observăm că doamna Șoșoacă nu doar că a refuzat să poarte mască, ci inițial a refuzat să facă un test PCR pentru a intra la negocieri. Ce înseamnă acest AUR? Să ne imaginăm că ar deține guvernarea în totalitate: ce ar face? E o posibilitate. Poate fi imaginată.

Păi în primul rând jos masca, jos botnița. Fără teste și deschidem toate școlile. Ce înseamnă asta? Programul AUR: moarte la liber pentru toți românii. Rezultă din atitudinile acestei formațiuni politice.

(…) Acea hartă cu România conține nu numai Moldova, care e stat suveran. Dar acea hartă conține și Cadrilaternul, care nu a fost niciodată românească. Ea aparține Bulgariei. De asemenea, e vorba de Transistria. Are alt statut. E discutabil dacă trebuie să se unească cu România, mai ales că se află sub dominație rusească. Acel gest cu harta este absurd și inutil.

Fiecare atitudine este o palmă pe obrazul celorlalte partide: iată ce au ajuns să voteze oamenii în urma greșelilor făcute de PNL și USR. AUR este un memento, o reamintire pentru PNL și USR a prostiilor pe care le-au făcut”, a spus CTP la postul Digi24.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img