vineri, 29 martie, 2024

Cu câți bărbați s-a iubit Maria Constantin. A mărturisit chiar ea

Distribuie:

Publicat:

Maria Constantin a devenit cunoscută în urma relației amoroase cu regretatul Marcel Toader. Dincolo de această legătură cu fostul jucător de rugby, artista de muzică populară a avut și alte relații cu parteneri celebri. Cea care a mărturisit de curând cu câți bărbați s-a iubit a fost chiar Maria Constantin, care a vorbit cu sinceritate despre relațiile sale cu diferiți bărbați celebri, de-a lungul timpului.

Cu ce bărbați s-a iubit Maria Constantin

Este o femeie frumoasă și tânără, însă până la vârsta de 34 de ani Maria Constantin a trecut prin mai multe experiențe, în special în plan amoros. Cântăreața de muzică populară s-a făcut remarcată în special datorită legăturii sale cu Marcel Toader, de care a divorțat însă înainte ca fostul jucător de rugby să se stingă. Cu toate că a avut și momente dificile în viața sa, Maria Constantin a rămas o femeie curtată de bărbați, chiar ea recunoscând că s-a iubit cu câțiva parteneri celebri.

Maria Constantin povestea în urmă cu un an de zile, într-o emisiune TV, că a avut doar cinci relații de iubire, iar două dintre acestea au fost alături de bărbați importanți în showbiz. Pe lângă mariajul său cu Marcel Toader, cântăreața a trăit o poveste de dragoste și cu fotbalistul Dacian Varga.

Mariajul cu Marcel Toader

Doar doi ani de zile au fost căsătoriți Maria Constantin și Marcel Toader. Povestea lor de iubire a fost curmată brusc de un scandal izbucnit în urma acuzațiilor lui Marcel la adresa soției sale, pe care o făcea responsabilă de infidelitate. Cei doi au divorțat furtunos. Ulterior, Marcel Toader a decedat, iar fosta lui parteneră a vorbit despre relația sa din ultimele zile de viață ale regretatului sportiv.

Nu am mai vorbit despre viața mea personală. Aceste lucruri au trecut. Dumnezeu mi-a arătat calea pe care să merg. Au fost aproape 4 ani de relație, 2 ani de căsătorie. Eram separați (n.red. în momentul morții lui Marcel Toader), fiecare era cu viața lui. Am ales să mă retrag din scandal, pentru că am vrut ca oamenii să mă cunoască așa cum sunt eu. S-au scris și s-au spus atât de multe lucruri neadevărate. Am ales să închei definitiv acest capitol din viața mea, spunea Maria Constantin.

Legătura artistei cu fotbalistul Dacian Varga

Maria Constantin şi Dacian Varga au fost împreună timp de un an de zile. Deși mulți credeau că relația lor este una fericită, cuplul a luat decizia de a se despărți brusc. Niciunul dintre ei nu și-a dorit să expună problemele din cuplu, astfel că lucrurile s-au petrecut în cea mai mare discreție. Se pare că cei doi s-ar fi axat mai mult pe carieră și activitățile din afara cuplului, iar acest lucru i-a făcut să se distanțeze.

Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproșez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupați, așa am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm și să ajungem la această decizie, spunea Maria Constantin după despărțirea de Dacian Varga.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img