miercuri, 27 martie, 2024

Cu ce probleme a ramas Gabriel Cotabita dupa ce a stat aproape o luna in coma

Distribuie:

Publicat:

Gabriel Cotabita a trecut pe langa moarte, dar si-a revenit miraculos si pretuieste viata mai mult ca oricand. Celebrul cantaret a povestit ca i-a fost cumplit de greu sa se obisnuiasca cu el dupa ce s-a trezit din coma si a vazut ca nu mai poate face lucrurile pe care obisnuia sa le faca. Artistul a marturisit ca nici acum nu i-au revenit unele abilitati pe care le detinea inainte de atacul cardio-respirator.

Gabriel Cotabita va imbraca costumul de ginere. Desi nimeni nu se astepta ca el sa ia o asemenea decizie, problemele de sanatate prin care a trecut l-au facut sa se gandeasca si la oficializarea relatiei cu Alina, femeia care a fost nedezlipita de patul lui de spital. La emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, solistul a dezvaluit cum s-a decis sa faca pasul cel mare, dar a spus si ca nu si-a revenit complet dupa periaoada in care s-a aflat in coma.  

“Nu a fost vorba niciodata inainte de asa ceva (n.r. casatorie). Nici Alina nu si-a pus vreodata problema de casatorie. Nu se poate cuantifica ce a facut ea pentru mine. Chiar asa de iubit…am mai fost, dar niciodata nu a avut nimeni ocazia sa-mi demonstreze asta. Cand mi-am revenit, stateam in fotoliu la Elias si …nu reuseam sa citesc, nu ma puteam concentra. La televizor nu ma puteam uita pentru ca nu puteam sa citesc, sa lipesc literele unele de altele…

Prima experienta cand am inceput sa scriu a fost ceva ingrozitor, pentru ca nu te mai asculta mana! Am invatat acum, este ceva sinistru, scriam eu urat, dar acum scriu si mai urat. Am exersat zi de zi pentru ca nu poti sa faci totul pe calculator. Nu as mai putea fi atat de destept cum am fost eu pe computer. Am fost analist programator o gramada de vreme, dar nu mai stiu absolut nimic”, a povestit Gabriel Cotabita la Antena Stars.
Artistul i-a bagat in sperieti pe apropiati

Gabriel Cotabita a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Bucuresti la 8 mai 2015, dupa ce a fost gasit in stop cardiorespirator, intr-o sala de fitness de la un hotel din Capitala. Trei saptamani, solistul s-a aflat in coma, fiicele si iubita acestuia rugandu-se pentru ca el sa-si revina. Cotabita a fost transferat la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare. Cantaretul a fost externat dupa 27 de zile de tratament in Spitalul Elias din Capitala, starea acestuia fiind ameliorata si urmand sa continue tratamentul de recuperare in ambulatoriu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img