sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Cu ce probleme se confruntă fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil: „Vomită tot ce mănâncă”. Blondina a povestit totul pe internet

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trec printr-o perioadă destul de dificlă, asta pentru că micuțul lor, Luca Tiago, se confruntă cu mici probleme de sănătate.

Recent, Gabriela Prisăcariu le-a povestit internauților că nu trece printr-o perioadă tocmai bună, asta pentru că micuțul ei, Luca Tiago, se confruntă cu mici probleme de sănătate.

Însă, cu toate acestea, partenera de viață a lui Dani Oțil a explicat mămicilor din comunitatea sa că i-a administrat un tratament fiului ei, la recomandarea medicului specialist, iar acum lucrurile încep să intre, din nou, pe un făgaș normal.

Gabriela Prisăcariu: „Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă”

Blondina îi ține mereu la curent pe fanii din mediul online cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, cât și a fiului său, lucru ce s-a întâmplat, bineînțeles, și de această dată.

Astfel, Gabriela Prisăcariu le-a povestit internauților că micuțul ei nu prea ia în greutate în ultima perioadă și vomită aproape tot ce mănâncă.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img