vineri, 29 martie, 2024

Cu ce se ocupa Raluca Silea, iubita lui Victor Slav

Distribuie:

Publicat:

ictor Slav si Raluca Silea formeaza cel mai nou cuplu din showbizul autohton, cei doi si-au asumat relatia si se bucura de povestea de iubire pe care o traiesc. Daca Victor are o cariera in televiziune, focoasa bruneta se ocupa cu lucruri administrative.

Ea lucreaza la o celebra casa de productie, unde se ocupa de artistii in voga ai momentului, carora le umple agenda de evenimente si mai are in grija promovarea unui magazin online de haine dedicat atat femeilor, cat si barbatilor. In trecut, focoasa bruneta, absolventa a Facultatii de Stiinte Politice, a lucrat la o companie cunoscuta care comercializeaza produse din tutun.

RALUCA ”BOMBARDIERA” VREA UN COPIL DE LA VICTOR SLAV

Cei doi se cunosc de mai multe luni, iar apropiati ai Ralucai spun ca ea este cea mai ”grabita” in ceea ce priveste viitorul cu Victor Slav. Foarte multi incearca sa afle informatii cat mai picante in ceea ce priveste relatia dintre Victor Slav si Raluca ”Bombardiera”, mai ales ca nici nu s-a stiut de la bun inceput ca ei au devenit un cuplu.

Surse din anturajul Ralucai au dezvaluit ca intalnirea dintre cei doi a avut loc dupa ce Victor Slav a dat like unei fotografii postate de Raluca ”Bombardiera” pe Instagram. De acolo in inceput povestea de dragoste. Au vorbit, s-au intalnit si – vorba aceea – ”vazut, placut, ce ramane de facut?”

Mai mult, aceleasi surse precizeaza ca Raluca isi doreste… un copil de Victor Slav. ”Raluca are 27 de ani si spune ca este vremea sa se aseze la casa ei. Vrea sa aiba un copil cu Victor. Tuturor le spune ca este un om foarte bun si tatal perfect”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img