vineri, 29 martie, 2024

Cu ce se ocupa Teodor, fiul Ancai Sigartau. Are 27 de ani si a absolvit Medicina Dentara

Distribuie:

Publicat:

Dupa modelul lui Dorian Popa si al mamei sale, in primul sezon Asia Express, iata ca al doilea capitol al competitiei ii aduce in prim-plan pe Anca Sigartau si fiul ei, Teodor Sofian. Acestia se descurca de minune pe Drumul Elefantului, avand in vedere ca au si castigat imunitatea mult dorita de toti concurentii, dar si o amuleta valoroasa de 1000 de euro.

Pentru Anca Sigartau, propunerea de a participa la emisiune a fost un semn. “Eu cred ca am linie directa cu.. Cel de Sus. De multa vreme imi doream sa vad India, dar n-a fost niciodata momentul. Cand am primit acest telefon si am aflat care va fi traseul, am spus da fara sa stau pe ganduri.

Am vorbit la telefon si cu fiica mea, ca sa-i cer parerea, iar cand a auzit ca vom fi concurenti, era in culmea fericirii! Desigur, m-a sunat la cateva zile sa ma intrebe daca sunt sigura ca pot face fata”, a povestit Anca.

Actrita l-a ales pe fiul sau drept partener de drum si, pana acum, decizia ei s-a dovedit a fi inspirata. In Teodor a gasit un adevarat sprijin, atat in probele care pun la lucru forta fizica, dar si in momentele in care cei doi au fost nevoiti sa-i pedepseasca pe colegii din competitie, indiferent daca vorbim de stabilirea ordinii plecarii in cursa sau de nominalizarile pentru ultima sansa de a ramane in reality show. Tanarul a fost cel care a preluat fraiele si si-a asumat raspunderea acestor decizii neplacute.

Teodor a studiat Medicina Dentara

Teodor Sofian Abaab are 27 de ani, a studiat Medicina Dentara la Universitatea Titu Maiorescu din Capitala si a profesat ca tehnician dentar timp de un an. In prezent, conform a1.ro, acesta lucreaza alaturi de tatal sau intr-o afecere din domeniul textilelor.

A slabit 5 kilograme la Asia Express

Duritatea show-ului filmat in Sri Lanka si India si-a pus amprenta asupra siluetei tuturor concurentilor, care au intrat la o cura de slabire fortata. Nici Teodor nu a facut exceptie, caci s-a intors in tara cu minus cinci kilograme.

Prima saptamana in Romania a insemnat o readaptare la viata de dinainte de competitie. Teodor nu a iesit o saptamana din casa, zile in care se astepta mereu sa dea cu ochii de cameraman sau sa o ia pe mama sa in vreo cursa nebuna prin tarile asiatice. ”Ma trezeam dimineata si primul lucru pe care-l faceam era s-o caut pe mama si cameramanul”, a recunoscut Teodor. Mai mult, un timp destul de indelungat a trebuit sa ia povestea Asia Express de la capat pentru toti prietenii curiosi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img