vineri, 19 aprilie, 2024

Cu cine și-au lăsat copilul Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu acasă, în timp ce ei sunt pe Coasta de Azur

Distribuie:

Publicat:

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se află de câteva zile pe Coasta de Azur. După muncă, și răsplată! Cei doi soți au dat uitării pentru câteva zile meleagurile românești și se răsfață la maximum pe Coasta de Azur, cu mâncăruri delicioase și peisaje de-a dreptul spectaculoase. Iată cu cine a rămas micuțul Tiago acasă!

Prezentatorul matinalului de la Antena 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani” și-a luat soția de mână și au plecat într-o vacanță luxoasă, la care mulți români nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Bineînțeles, internauții au reacționat imediat.

Cu cine și-au lăsat copilul Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu acasă

Multe doamne și domnișoare care o urmăresc pe Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare au asaltat-o cu întrebări și au fost curioase să afle cu cine a rămas acasă fiul celor doi, micuțul Tiago.

În această vacanță, cei doi soți nu a luat cu ei și copilul. Pentru a le răspunde curioșilor, Gabriela Prisăcariu a postat o imagine de acasă, cu micuțul Luca Tiago, surprinsă pe camera de luat vederi amplasată chiar lângă pătuțul copilului.

”Pentru că am primit multe întrebări. Bebe este acasă cu mama mea și cu bona”, a scris blondina pe Instagram.

Nici Dani Oțil nu a rămas indiferent

Și Dani Oțil s-a confruntat cu tot felul de mesaje primite din partea internauților, după ce a plecat în vacanță pe Coasta de Azur. Nici prezentatorul TV nu a rămas indiferent și le-a adresat o replică pe măsură.

”După trei zile în vacanță am aflat că:

– unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul

– oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă.

– dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el … . Așa aprig te ceartă doamnele de acasă.

– dacă alegi ieftin … ești sărac.

– dacă alegi scump … ești nenorocit”, a scris Dani Oțil pe Internet.

Pe de altă parte, pe rețelele de socializare, Dani Oțil povestea că a rămas uimit în momentul în care a văzut cât costă pe acea plajă un singur șezlong. Ca să nu scoată din buzunar suma de 200 de euro, a preferat să stea pe prosop.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img