sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Cu fotbalul nu prea le mai are, dar se “rasfata” cu o masina de sute de mii de euro! Ce achizitie, si-a trecut in palmares, “perla” lui Gigi Becali – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Denis Alibec stie ce valoare are si, de multe ori, le cere marea cu sarea colegilor. Gesticuleaza energic atunci cand ai lui nu-l pot multumi… O pasa aiurea, o minge pierduta… Altfel, Denis e baiat finut! Tacut, asa, cum e el, Denis Alibec a “lovit” la imagine in urma cu o luna: si-a tras un superbolid, McLaren, pentru care a platit 170.000 de euro! A fost certat de Gigi Becali, dar banul e al lui, face ce vrea cu el. Becali a inteles si nu s-a mai bagat unde nu-i fierbe oala. Iar Denis Alibec umbla, usor mandru, pe strazile Capitalei la bordul ”visului sau implinit”. De curand, cancan.ro, l-a intalnit pe talentatul si, uneori, capriciosul fostbalist prin Bucuresti, fireste, alaturi de ”bijuteria” lui pe patru roti. A parcat elegant, apoi si-a vazut de treaba, la un shopping. Nu numai bolidul a fost atractia trecatorilor care l-au recunoscut. Fotbalistul si-a etalat si costumatia costisitoare, chiar daca era una sport.  Pantaloni D. Gnak, cu un pret de 300 de euro, cardigan de la aceeasi firma, 950 de euro, iar in spate purta un rucsac Givenchy de… tineti-va bine… 1.100 de euro! Tinuta impecabila si scumpa pe masura a fost completata de ceasul si de adidasii de firma.

Denis Alibec are un salariu de 25.000 de euro pe luna si, cum este de aproape un an la FCSB, a considerat ca e momentul sa loveasca la capitolul achizitii. Cand a aflat Gigi Becali ca febletea lui si-a luat McLaren, l-a cam tras de urechi pe fotbalist. “Alibec daca asculta e jucator de 30-40 de milioane. Dar nu va deveni pentru ca are suficienta. Sufera de suficienta. E om care vrea lucruri mici de la viata. Daca el si-a luat masina de 170.000 de euro… Cum sa iei masina de 170.000? Cumperi o asemenea masina daca ai salariu de un milion. Asa, ce faci, iti dai salariul pe un an pe o masina? La cate am facut pentru el, la cate concesii… Am incercat totul si nu am putut si mi-am dat seama ca nu pot”, a spus Becali. I-a trecut insa, iar Alibec ramane printre preferatii lui.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img