vineri, 29 martie, 2024

CU ȘI DESPRE PSD ALĂTURI DE SORIN GRINDEANU, ÎN STUDIOUL INSIDER POLITIC

Distribuie:

Publicat:

A fost prim ministrul României într-o perioada dificilă pe scena politică. A reușit să facă propriul partid să îi ceară demisia din pozitia de premier, pentru ca, în final, să revină în prim planul vieții politice tocmai în partidul care l-a contestat.

Sorin Grindeanu este Prim-vicepreşedintele PSD și vine în studioul Insider Politic pentru a răspunde întrebărilor jurnalistului Sebastian Zachmann.

Duminică, de la 11.00, la Prima TV,  aflăm ce l-a convins pe Sorin Grindeanu să revină pe prima scenă a politicii românești și, mai ales, cum și-a convins colegii să îl accepte.  Fostul premier dezvăluie, la  Insider politic, cât de sus țintește alături de PSD, dar oferă și detalii interesante din culisele vizitei lui Liviu Dragnea in America pentru întâlnirea cu Donald Trump, vizita care s-a lăsat cu un dosar penal pentru trafic de influență.

Ne puteți urmări pe www.primatv.ro, pe pagina de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/insiderpolitic sau cea de Instagram, https://www.instagram.com/insiderpolitic/

 

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img