marți, 23 aprilie, 2024

Cu permisul abia luat, un baiat de 18 ani din Slatina a omorat un biciclist, iar dupa o luna a bagat in coma un pieton

Distribuie:

Publicat:

Cu permisul abia luat, un baiat de 18 ani din Slatina a omorat un biciclist, iar dupa o luna a bagat in coma un pieton. Politistii nu i-au retinut permisul, dupa accidentul mortal de pe 9 decembrie.

Tanarul de 18 de ani din Slatina, R.D., care in urma cu aproape o luna a accidentat mortal un biciclist din Perieti a mai provocat un accident, pen 4 ianuarie, in Slatina, unde a lovit un tanar, de 21 de ani, pe trecerea de pietoni. 

Dupa impact, soferul adolescent cu permis abia luat ar fi incercat sa fuga de la locul faptei. El ar fi fost insa retinut de mai multi martori si predat politistilor, scrie olt-alert.ro.

Impactul a fost extrem de puternic, tanarul de 21 de ani a fost aruncat circa 20 de metri. Atat acest element, cat si faptul ca masina a putut fi oprita la circa 100 de metri distanta fata de locul incidentului indica faptul ca soferul circula cu viteza foarte mare.

Victima a fost preluata de o ambulanta si transportata, in stare foarte grava, la spital. Medicii slatineni au dispus transferarea ei la Spitalul Clinic de Urgenta Craiova. 

Soferul de 18 ani a omorat un biciclist acum o luna

Accidentul din Slatina a avut loc la nici o luna dupa ce acelasi conducator auto a lovit mortal un biciclist din Perieti. Victima a fost gasita de echipele medicale in stop cardio-respirator. I s-au aplicat manevre de resuscitare la care biciclistul a raspuns. Ulterior, in drum spre spital, a intrat din nou in stop cardio-respirator si a murit.

Desi victima a decedat, soferului vinovat nu i-a fost suspendat permisul de conducere. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Cristian Grigorescu, a explicat ca doar in cazul in care soferul ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice permisul i-ar fi putut fi suspendat.

Asa se face ca, avand dreptul de a conduce, pustiul teribilist a fost foarte aproape sa mai omoare un om.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img