marți, 23 aprilie, 2024

Cu siguranta nu va mai calca nimeni in acest fast-food! Angajata, filmata in timp ce scuipa in mancarea clientilor! Motivul este uluitor – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Imaginile socante au aparut intr-un restaurant fast-food in timpul caruia un angajat scuipa in mancarea unui client exasperat.

Videoclipul arata un rand de strigate intre membrul personalului si un client din lantul alimentar canadian Pita Pit – care de asemenea are filiale in Manchester.

O voce feminina poate fi auzita spunand: "Te provoc sa faci asta" femeii care pregateste masa, care apoi scuipa in sandwich.

Clientul furios se lanseaza apoi peste tejghea si arunca cu mancare catre femeie, pe masura ce se implica intr-un meci tipator.

"M-am purtat frumos cu tine", striga clientul, "esti o nenorocita".

"Da, pentru ca e ora trei dimineata si vreau sa ma duc acasa", raspunde angajatul.

Videoclipul a devenit viral, dupa ce a fost trimis de mii de ori pe Facebook, fortand lantul de fast-food sa-si ceara scuze publicului.

ShaLynn MadPlume, care a impartasit videoclipul original, a declarat: "Doar cativa clienti incearca sa le dea ceva de facut! PITA PIT (centrul Missoula nu se inchide pana la ora 3 dimineata) … venim la ora 2:00 incercand sa comandam si aceasta femeie rasista scuipa in mancarea noastra pentru ca se pare ca "avea o zi proasta si nu dorea sa fie la lucru!", se cearta cu noi cu cateva secunde inainte sa fim de fapt capabili sa capturam acest lucru pe video!".

Proprietarul Pita Pit a spus ca este "stupefiata" in urma conflictului si a declarat ca angajatul nu mai lucreaza pentru companie.

Un mesaj postat pe site-ul social media a spus: "Sotul meu si cu mine am detinut Pita Pit Missoula de peste 14 ani. V-am vazut postarea de pe Facebook si mi-am dat seama ca acest lucru sa intamplat cu tine si cu prietenii tai in institutia noastra. Nu stiu ce sa intamplat inainte sau dupa ce a fost facut acest videoclip, dar va rog sa nu-i ascultati pe cei care speculeaza. Pot sa vad ce s-a intamplat in timpul videoclipului si nu exista nicio scuza pentru tipul de comportament aratat de un angajat pe care va pot asigura ca nu mai lucreaza pentru noi. Daca sotul meu si cu mine am putea sa ne revansam fata de ceea ce sa intamplat, am face-o, asa ceva nu e posibil.In acest moment de soc si greutate, vrem sa va oferim prietenilor tai si comunitatii Missoula scuzele noastre sincere".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img