vineri, 29 martie, 2024

CULINAR:”Bulgarasi” – Bilute cu branza de vaci si bucatele de fructe

Distribuie:

Publicat:

Ingrediente:

500 gr branza de vaci
2-3 linguri faina
2 oua mai mari
5 linguri zahar
6-7 linguri gris
260 gr piersici conservate
1 punguta fulgi de cocos
zahar vanilinat

Mod de preparare:

1. Amesteca 5 linguri de zahar cu ouale.
2. Separat amesteca faina cu branza si cu grisul. Omogenizeaza.
3. Taie piersicile in cubulete si lasa-le la scurs.
4. Pune compozitia cu ou si zahar peste cea cu branza. Amesteca bine.
5. Ia cate o lingura din compozitia cu branza si modeleaza intre palme. Pune in mijlocul fiecarei mingiute cate o bucatica de piersica.
5. Pune biluetele in apa clocotinda. Lasa-le sa fiarba 5 minute. Cand sunt gata, se ridica la nivelul apei.
6. Da bilutele prin fulgi de cocos.
7. Serveste cu zahar vanilinat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img