News Flash:

CULINAR:Cel mai usor si delicios chec de post

1 Aprilie 2016
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8418 RON (+0.0010)
USD: 4.2893 RON (+0.0177)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Un desert la indemana, delicios si usor de pregatit. Asa poate fi descris sumar checul, un preparat preferat de multe gospodine. Iata cum se prepara rapid un chec de post:

Ingrediente
2 cani de faina
o cana de zahar
1/2 cana de ulei
o lingurita extract vanilie sau o lingura zahar vanilat
o cana de apa
un plic praf de copt
3 linguri nuca de cocos
2 linguri cacao neagra
2 linguri dulceata de visine

Mod de preparare
Punem intr-un vas zaharul, uleiul, apa, faina si zaharul vanilat/extractul. Mixam pana obtinem o compozitie omogena, pe care o impartim in doua. Intr-una din ele punem dulceata de visine si cacao si omogenizam, iar in cealalta adaugam nuca de cocos.

Ungem o tava cu ulei, o tapetam cu faina si punem cele doua compozitii, alternandu-le. Coacem compozitia vreme de 45 de minute la foc mediu. Checul se scoate din cuptor cand trece proba scobitorii, si se mai lasa 10 minute in tava, dupa care se scoate si se lasa sa se racoreasca. Inainte de servire, il puteti pudra cu zahar.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1016 (s) | 24 queries | Mysql time :0.022446 (s)