News Flash:

CULINAR:Drob de curcan - Cum se face

5 Februarie 2016
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8396 RON (-0.0026)
USD: 4.4406 RON (-0.0018)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

cca 230 gr ciuperci cremini
1-2 cepe tocate marnt
2 catei de usturoi zdrobiti
1 linguri ulei vegetal
1 lingurita sare kosher
1/2 lingurita piper negru
1 lingura sos Worcestershire
7 linguri ketchuo
60 gr gris
80 ml lapte
2 oua batuta
600 gr carne de curcan tocata

Mod de preparare drob de curcan:

1. Incinge cuptorul la 200 dde grade Celsius.
2. Tapeteaza o tava cu folie de aluminiu. Unge cu ulei folia.
3. Toaca marunt ciupercile.
4. Caleste usor ceapa. Dupa 5 minute pune usturoiul.
5. Dupa 1 minut adauga ciuperci, sare si piper. Amesteca din cand in cand.
6. Cand ciupercile au lasat apa, adica dupa vreo 10 minute, transfera totul intr-o farfurie adanca si amesteca cu 3 linguri de ketchup si 1 lingura sos Worcestershire. Lasa sa se raceasca vreo 5 minute.
7. Intre timp, amesteca grisul si laptele. Lasa deoparte 5 minute.
8. Pune grisul apoi si ouale batute peste ceapa si ciuperci. Omogenizeaza.
9. Adauga carnea de curcan, sare si piper. Omogenizeaza.
10. Pune compozitia in tava pregatita.
11. Unge drobul cu ketchupul pastrat si baga tava in cuptor pentru 40-50 de minute.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1015 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019842 (s)