News Flash:

Culinar: Friptura de miel la tigaie

28 Martie 2016
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8430 RON (+0.0007)
USD: 4.2615 RON (-0.0173)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

400 gr carne de miel cu tot cu oase
sare
piper negru
40 ml de ulei de masline
4 catei de usturoi
2 crengute de rozmarin proaspete
25 gr unt

Mod de preparare:

1. Indeparteaza surplusul de grasime de pe carne si tai-o in mai multe bucati.
2. Potriveste-le de sare si piper.
3. Pune uleiul la incins si rumeneste carnea pe ambele parti.
4. Adauga in tigaie cateii de usturoi injumatatiti si rozmarinul.
5. Adauga untul.
6. Acopera tigaia si lasa carnea sa se prajeasca bine. Daca trebuie, toarna si putina apa. Din cand in cand intoarce-o pe partea cealalta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0989 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018177 (s)