News Flash:

CULINAR:Piept de pui umplut cu branza - reteta pe care NU o stiai

8 Decembrie 2015
1858 Vizualizari | 1 Comentarii
Piept de pui umplut cu branza - reteta pe care NU o stiai

Ingrediente:

2 buc. piept de pui fara oase si piele
2 linguri sos pesto cu lamaie
2 linguri smantana semidegresata
2 linguri mozzarella data pe razatoare
1 ou batut
3 linguri parmezan dat pe razatoare
3 linguri faina de migdale
piper negru

Mod de preparare piept de pui umplut cu branza:

1. Incinge cuptorul la 190 de grade Celsius.
2. Pulverizeaza spray de gatit intr-o tava non-aderenta.
3. Bate usor pieptul de pui cu ciocanul de snitele.
4. Amesteca sosul pesto cu smantana si mozzarella.
5. Intinde mixul intr-un strat subtire pe cele doua bucati de piept de pui, ruleaza apoi si prinde-le cu cateva scobitori.
6. Pune parmezanul, piperul si faina de migdale intr-un bol. Omogenizeaza.
7. Trece fiecare piept de pui prin ouale batute, apoi prin faina de migdale si pune-le in tava.
8. Baga tava cu acest piept de pui umplut cu branza in cuptor, pentru aproximativ 25-30 de minute.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0901 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035075 (s)