News Flash:

Culmea indiferentei.VASILE PUIU,edilul comunei Vetrisoaia mai vrea un mandat de primar

24 Aprilie 2016
4834 Vizualizari | 2 Comentarii
In urma cu o zi, edilul PUIU VASILE(PSD), primar al comunei Vetrisoaia, acuzat de catre Agentia Nationala de Integritate (A.N.I.), ca s-a aflat in conflicte de interese, s-a hotarat sa mai candideze pentru un mandat de primar al comunei vasluiene. Potrivit autoritatilor competente, edilul Vasile Puiu, in timpul mandatelor sale de primar, a construit dupa bunul sau plac, s-a plimbat, si-a facut cadou terenuri, a discutat la telefon in strainatate si a facut cam tot ce a dorit in comuna pe care o pastoreste.

Cotidianul BUNA ZIUA VASLUI va va prezenta cinci motive pentru care cetatenii comunei vasluiene VETRISOAIA, nu vor mai vota un primar care in doua mandate nu a reusit sa infaptuiasca nimic. Ba mai mult, acesta a reusit sa isi imbogateasca familia de la an la an.

Dovada incompetentei primarului comunei Vetrisoaia o reprezinta investiile care sunt construite din banii publici si care, paradoxal, zac in paragina. Vorbim despre o cladire fara destinatie care a costat nici mai mult nici mai putin de 70.000 mii lei, si care, in acest moment, nu are nicio destinatie, ea fiind construita in anul 2012 la intersectia Drumului Judetean 24A, cu drumul comunal care face legatura cu satul Bumbata. Tot in acest loc se afla si singura sursa de apa potabila din zona, locuitorii satului Bumbata fiind nevoiti sa strabata kilometri intregi pentru a se aproviziona cu apa.

O alta anomalie cu care se poate lauda edilul Vasile Puiu este un grup sanitar construit in satul BUMBATA, in curtea unitatii de invatamant care este inchisa. Grupul sanitar a fost construit pe fabuloasa suma de 100.000 de lei, in aceste momente aflandu-se intr-o stare continua de degradare. Grupul sanitar este dotat cu chiuveta, desi, paradoxal, satul nu are o aductiune de apa.

Urmariti editia de luni, 25 aprilie, a cotidianului BUNA ZIUA VASLUI, pentru a descoperi un alt motiv pentru care cetatenii comunei Vetrisoaia nu il vor vota pe actualul edil, VASILE PUIU

Reamintim faptul ca totul a pornit de la faptul ca, in urma unor evaluari incepute in anul 2010 si finalizate in 2011, ANI a constatat ca primarul Puiu a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese in materie administrativa si penala, precum si pe cel privind infractiunile de abuz in serviciu contra intereselor publice si abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. In exercitarea atributiilor de serviciu, edilul incheiase doua contracte privind inchirierea unei suprafete agricole intre Consiliul Local Vetrisoaia si Asociatia Crescatorilor de Animale (ACA) „Zimbrul Moldovei” Vetrisoaia, desi era administrator unic la aceasta societate.

CITESTE SI :Primarul comunei vasluiene VETRISOAIA-executat de ANI

Galerie Foto

12596016_10204511510067134_1400291606_n
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Gaina  | #4421
Puscarie Puiule ! O sa faci puscarie !!
Apostu  | #4422
Asta sa fie din nou primar? Poate agsim alternativa. Asta e o mizerie care si-a inbogatit familia in cateva clipe. sa ii dau la ,...
Adauga comentariu

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0887 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029701 (s)