joi, 25 aprilie, 2024

Culmea TUPEULUI! Sa omori un om cu masina si sa suni la 112 sa spui ca nu stii ce s-a intamplat! El este soferul care s-a intors la locul accidentului sa-si priveasca victima – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 Scenariu de film la Iasi, dupa ce un sofer in varsta de 26 de ani a zdrobit cu masina o tanara care s-ar fi aflat pe partea carosabila •  Dupa ce a izbit-o pe femeie, a plecat de la locul accidentului, dar s-a intors dupa cateva minute • Ulterior, impreuna cu un localnic, a sunat la 112 si a spus ca o femeie a fost lovita mortal de o masina • Politistii au vizionat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere si au adunat suficiente probe care il incrimineaza pe barbat

Un tanar in varsta de 26 de ani a accidentat mortal o femeie de 30 de ani si s-a facut nevazut. Accidentul a avut loc luni seara, in comuna ieseana Vladeni. Marius Leparda se afla la volanul unui autoturism marca Opel cand a lovit-o mortal pe femeie, in satul Borsa. Dupa impact si-a continuat drumul, dar s-a intors la locul accidentului.

"Dupa ce a lovit-o mortal, si-a continuat deplasarea, dar s-a intors la locul accidentului si a sunat la 112 impreuna cu un localnic. Nu a spus ca el a provocat accidentul. Mai mult decat atat, a spalat autoturismul dupa accident", a precizat o sursa din cadrul anchetei.

Ieri, individul a fost prins de politistii ieseni si dus la audieri. Din cate se pare, acesta ar fi recunoscut ca a accidentat-o mortal pe femeie si a motivat ca a plecat de la locul accidentului de frica.

CONTINUAREA AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img