luni, 18 martie, 2024

Cum a aflat Brigitte Pastrama ca Ilie Nastase o insela?! Incredibil ce facut vedeta dupa: “Nu mai aveam ce sa pierd…”

Distribuie:

Publicat:

Brigitte Pastramă a spus cum a aflat că este înșelată de Ilie Năstase.

Ilie Năstase și Brigitte Pastramă au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. După mai multe certuri și împăcări, cei doi au decis să divorțeze. Însă, vedeta de televiziune susține că a aflat că a fost înșelată de fostul ei soț. 

Brigitte Pastramă, înșelată de Ilie Năstase

În emisiunea sa, soția lui Florin Pastramă i-a povestit menajerei cum a aflat că a fost înșelată de fostul tenismen. Au apărut imagini cu Ilie Năstase și o persoană de sex femenin, iar ironia a fost că vedeta tot primea mesaje de amenințare din partea unei femei.  Ulterior, a contactat paparazzii și a mers la femeia în cauză. De acolo, totul a fost istorie. 

Ce sumă datorează, de fapt, Florin Pastramă companiei de electricitate cu care se judecă! Pe vremuri, el și Brigitte spărgeau banii ăștia într-o noapte! EXCLUSIV

„Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook în care-mi spunea ca să-l las pe Ilie în pace să-și refacă viața, tot felul de mesaje răutăcioase.

Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă, ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea. Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice că mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapia vreo 200.000 de euro.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img