vineri, 29 martie, 2024

Cum a ajuns Andreea Marin sa i se spuna „domnisoara in galben”. „Nu aveam resurse materiale”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin a povestit despre o situatie mai putin cunoscuta din viata sa. Aceasta a dezvaluit de ce i s-a spus in trecut "domnisoara in galben".

Toata lumea stie ca Andreea Marin a fost supranumita Zana Surprizelor gratie emisiunii de succes pe care a prezentat-o ani de zile la Televiziunea Nationala. Insa, vedeta a marturisit ca la inceputurile sale in televiziune i s-a mai spus si „domnisoara in galben”, pentru ca vedeta, care pe atunci prezenta stirile la TVR Iasi, avea un singur sacou in garderoba. In timp ce era corespondent TVR la celebrele premii Oscar, Andreea a marturisit ca a mers in deplasare cu acelasi sacou galben cu care aparea pe sticla la pupitrul stirilor, obiect vestimentar care devenise celebru intre timp.

Dezvaluirea a fost facuta de Andreea Marin la emisiunea Click! Live TV.

„E o poveste simpatica, am fost cativa ani la rand corespondent special la premiile Oscar. La vremea aceea, castigam pe luna cat sa imi permit o sticla cu suc, eram innebunita dupa un anumit tip de suc, si un sacou, pentru ca lucram la stiri si pentru ca trebuia sa arat civilizat.

Acesta era sacoul galben, cu care apaream la stirile TVR. Nu aveam resurse materiale, nu ma descurcam nemaipomenit. Am aparut in presa de atunci, de la Los Angeles, si am fost numita „lady in yellow” (domnisoara in galben)”, a explicat Andreea Marin.

Andreea Marin, in varsta de 44 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Nationala s-a bucurat de un imens succes la public. In plan personal, Andreea Marin formeaza un cuplu, in prezent, cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din casnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Stefan Banica Junior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img