joi, 25 aprilie, 2024

Cum a ajuns sa arate acum George Chirila, barbatul ”casatorit” cu doua surori. Ce s-a intamplat cu el

Distribuie:

Publicat:

George Chirila, barbatul din judetul Iasi care traieste cu doua surori si cu care are 15 copii are complet diferit fata de acum doi cand a decis ca viata si traiul sau sa devina public. Barbatul a facut dezvaluiri intime despre relatiile pe care le are cu Mariana si Nicoleta Moldovan, mamele celor 15 copii ai caror tata este. Chiar daca barbatul a fost criticat asupru si-a continuta viata dupa propriile reguli, departe de ochii lumii.

Cum arata ieseanul, George Chirila, barbatul care traieste cu doua femei

Povestea de dragoste controversata dintre George Chirila si surorile Moldovan se deruleaza intr-un sat de langa Iasi. Povestea demna de film dintre barbat si cele doua surori, Nicoleta si Mariana este una demna de Oscar. Desi traieste in pacat, nefiind casatorit cu niciuna dintre femei, barbatul este fericit cu decizia luata. Cele doua surori l-au cunoscut pe George Chirila in timpul studentiei si nu s-au certat si nici nu au existat momente de gelozie intre ele. Insa situatia s-ar schimba daca ar aparea o a treia femeie.

Barbatul s-a schimbat complet de la ultima aparitie la televizor, iar in prezent este de nerecunoscut. Partenerul celor doua surori a renuntat la barba, si-a lasat o mustata la moda, iar parul lung il tine prins in coada. George Chirila are 6 copii cu Nicoleta, iar cu sora acesteia, Mariana 9.

George Chirila traieste cu cele doua surori si cei 15 copii intr-o casa din varful dealului, in satul Mihai Kogalniceanu, comuna Tisanasi, judetul Iasi. Casa in care traiesc cele 18 suflete are 14 camere si paturi suprapuse. Barbatul este foarte cunoscut in zona, are o gospodarie mare, cai, carute, livada cu pomi fructiferi, numerosi stupi, animale. Barbatul mai detine 11 hectare de teren arabil si peste 200 de oi. Barbatul nu este casatorit cu niciuna dintre femei si spune ca singura autoritate pe care o recunoaste este Isus Hrisos, al carui ”soldat” umil se considera.

Care este relatia dintre George Chirila si cele doua partenere de viata

„Cand m-am indragostit de Nicoleta s-a schimbat totul. Prima pe care am vazut-o a fost Mariana. Pentru ea am avut un respect si o consideratie deosebita. A doua zi a venit Nicoleta. Pentru prima data am ramas fara glas. Eram inca un copil, clasa a noua. A fost dragoste la prima vedere. In Gradina Botanica din Iasi am cerut-o de sotie si mi-a raspuns dupa 6 luni”, a declarat barbatul care traieste cu doua surori.

George Chirila s-a indragostit nebuneste de Nicoleta care a devenit prima lui sotie. Femeia a povestit in cadrul unui interviu mai vechi cum s-au cunoscut cei doi. „Prima data cand l-am vazut, l-am admirat ca un barbat. Mie mi-au placut baietii cu ochii negri.”,  a povestit Nicoleta. Ulterior, barbatul apus ochii pe sora acesteia, Mariana. „M-a durut la inceput, nu se poate masura in cuvinte. La inceput am fost suparata pe Mariana. Am fost geloasa. Nu m-am gandit ca ar putea fi ceva intre ei. Am lasat ca viata sa-si urmeze cursul, am zis ca asa a trebuit sa fie.”, a mai spus prima sotie.

Mariana cea de-a doua sotie nu se simte vinovata pentru faptul ca s-a indragostit de barbatul surorii sale. Aceasta sustine ca este fericita si are acelasi scop ca si sora sa, Nicoleta: sa-l faca ”barbat” pe George Chirila. „Am simtit o atractie tot mai mare. In timp mi-am dat seama ca este barbatul meu. La un moment dat viata ne-a dus impreuna. Nu m-am simtit vinovata, stiam ca o sa-i treaca. Nu aveam de ce sa fiu geloasa, noi doua aveam acelasi scop, sa-l facem pe el barbat”, a povestit Mariana.

“Eu sunt pudic. Nu exista o regula. Eu am cautat sa fiu drept in toate privintele, inclusiv in astea intime. Exista un echilibru, o armonie. Nu s-a intamplat niciodata sa fim toti in acelasi loc. Nu e pentru mine asa ceva. Latura sexuala are o mica insemnatate pentru mine pentru placere. La mine este pentru procreere. Sunt zile in care fata de una  am mai multa atractie, alte zile fata de cealalta. Depinde de zile. Noi sexul il numim diferit. Cum sa spun? Contopire in iubire. Acest lucru la noi se intampla doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afara de aceste doua femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionam pentru a face un copil. Dorm singur. Eu ma culc afara, pe pamant. Azi noapte am mai mers si in casa, dar de obicei mai dorm afara, pe pamant. Aseara am fost la Nicoleta. Am definit gelozia ca fiind defect, iar acum privesc asa. Au inteles in timp ca nu e bine. (…).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img