joi, 25 aprilie, 2024

Cum a apărut Kate Middleton la funeraliile reginei Elisabeta. Bijuteria care spune totul

Distribuie:

Publicat:

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură ca familia regală să ajungă la Westminster Abbey. Ochii au fost desigur ațintiți asupra ducesei de Cambridge, a reginei consort Camilla, dar și asupra lui Meghan Markle.  De departe Kate Middleton a strălucit în ținuta pe care a ales-o.

Cum a apărut Kate Middleton a înmormântare

Kate Middleton, noua prințesă de Wales, a ales să se îmbrace cu haină neagră croită special pentru silueta sa și o pălărie cu boruri largi, cu un văl delicat deasupra.

Soția prințului William a accesorizat ținuta cu un colier aparținând regretatei reginei Elisabeta, cu patru rânduri de perle și cu un diamant în centru.

Chokerul japonez cu 4 rânduri de perle i-a fost împrumutat pentru prima dată lui Kate de către regina în 2017 când l-a purtat și la înmormântarea prințului Philip în 2021.

Regretata Prințesă Diana a purtat același colier la un banchet care a avut loc la Palatul Hampton Court în 1982.

Kate a mai purtat la înmormântare o bijuterie din colecția Reginei: cerceii cu perle Bahrain.

Prințesa Kate a ajuns la funeraliile de la Londra însoțită de Camilla, regina consoartă, și cei doi copii ai săi.

Fiica sa, prințesa Charlotte a impresioant și ea pentru că s-a afișat pentru prima oară cu pălărie pe cap, deși acest obicei nu le este impus și copiilor, ci doar femeilor adulte.

După cum bine se știe, toate femeile care participă la înmormântare trebuie să poarte pălărie. Această regulă nu se aplică pentru micile domnișoare. Cu toate acestea prințesa Charlotte a apărut pentru prima dată în public purtând pălărie, în semn de respect pentru străbunica ei. Ea a fost însoțită, în mașină, de mama ei noua prințesă de Wales, de fratele ei și de noua regină Camilla.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img