vineri, 19 aprilie, 2024

Cum a descoperit fiica cea mica a lui Brigitte, cand avea noua ani, relatia mamei sale cu colegul Emmanuel Macron

Distribuie:

Publicat:

Brigitte Macron: A French Novel“, un documentar plin de dezvaluiri despre toate momentele importante din povestea de dragoste a lui Brigite si-a lui Emmanuel, la implinirea unui an de cand cuplul prezidential francez s-a instalat la Palatul Elysée.

In cadrul documentarului, fiica cea mica a lui Brigitte, Tiphaine Auzière, in varsta de 34 de ani, vorbeste pentru prima data public despre idila mamei sale cu presedintele francez Emmanuel Macron.

Tiphaine avea noua ani cand mama ei s-a indragosit de pustanul de doar 15 ani, care ii era elev.

A auzit pentru prima data despre relatia lor cand sora sa mai mare, Laurence, care era colega de clasa cu Macron, a venit acasa de la scoala spunand: ”Mami, exista un baiat nebun in clasa noastra, care stie totul despre tot“.

”Erau foarte indragostiti, iar lucrurile erau mai mult decat evidente intre ei“, a mai spus Tiphaine, care este de profesie avocat.

Tiphaine mai marturiseste ca raspunsul mamei sale atunci cand parintii lui Emmanuel i-au interzis lui Brigitte sa aiba o relatie cu fiul lor pana nu implineste 18 ani, a fost – ”Nu va pot promite nimic“.

Tot pe atunci, sotul ei si tatal celor trei copii, bancherul Andre-Louis Auzière, a parasit resedinta familiei si s-a mutat in Lille, dupa ce a aflat ca sotia sa are o aventura cu un coleg de clasa de-al fiicei lor.

Pe langa Tiphaine, Brigitte mai are inca doi copii cu fostul sot: Laurence Auzière-Jourdan (41 de ani) si Sébastien Auzière (43 de ani).

Emmanuel a terminat scoala la Paris, iar perechea a tinut legatura timp de 13 ani. Cuplul s-a casatorit in 2007, la un an dupa ce Brigitte a divortat de André-Louis Auzière.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img