vineri, 29 martie, 2024

Cum a fost pentru Maia Morgenstern sa stea in casa, in izolare, cu fostul sot. ”Am ajuns si la conflicte”

Distribuie:

Publicat:

„Pentru Claudiu Istodor am o admirație nemăsurată”, spunea Maia Morgenstern într-un interviu despre fostul soț, care îi este partener în serialul ”Sacrificiul” și coleg de apartament în izolare.

Maia Morgenstern, în izolare cu fostul soț

Maia Morgenstern a cunoscut dragostea și a trăit-o de cel puțin trei ori, dat fiind că are trei copii cu trei bărbați. Cu unul dintre el a ajuns să joace astăzi, în ”Sacrificiul”. Filmările pentru producția de la Antena 1 au fost suspendate, din cauza pandemiei, astfel că actorii din distribuția serialului au fost trimiși la domiciliu.

În casa celebrei actrițe s-au regăsit nu numai liniște și pace, ci și Claudiu Istodor, fostul soț. Artista are numai cuvinte de laudă la adresa omului care i-a fost aproape 16 ani. Povestea lor de iubire a fost întreruptă în anul 1999, dar regăsită pe drum nu de mult.

„Relația cu Maia e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă, în sensul că ne spunem lucruri mai fără menajamente despre ce avem de lucru. Am ajuns uneori și la mici conflicte, care s-au terminat în aceeași zi, evident, nu aveau de ce să dureze. Relația cu Maia e foarte bună”, a declarat Istodor într-un interviu pentru revista Viva!

Cum le e viața numai în casă

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor locuiesc împreună într-o casă din Militari, care le-a devenit acum, pe timp de pandemie, și restaurant și bibliotecă.

„Da, voi sta acasă! Asta nu înseamnă câtuși de puțin să renunț la antrenamentele zilnice, permanente pe care sunt datoare să le fac pentru a-mi păstra condiția de actriță, de intelectuală, de OM. Da, stau acasă și voi încerca să comunic și să transmit ceea ce fac. Așa cum pot, cum mă pricep: lecturi artistice, antrenamente… la ce mă pricep!”, a scris actrița pe o rețea de socializare.

sursa: playtech

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img