vineri, 19 aprilie, 2024

Cum a ieșit Florin Călinescu învingător în lupta cu boala: “Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Să desfacem şampania!”

Distribuie:

Publicat:

S-a luptat cu cancerul și a reușit să îl învingă. Acum, Florin Călinescu are puterea să vorbească.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d'Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a mărturisit Florin Călinescu. 

Au urmat luni de tratament. În acest proces al vindecării, actorul a apelat la la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluționară în tratarea cancerelor cutanate.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine.

Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.

N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a mai spus actorul.

Continuarea pe clicksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img