vineri, 19 aprilie, 2024

Cum a primit Jenna Ortega rolul pentru Wednesday Addams. Protagonista din serialul „Wednesday” a povestit totul în detaliu: „A fost ciudat”

Distribuie:

Publicat:

Cum a fost aleasă Jenna Ortega pentru rolul vieții ei. Actrița o interpretează pe Wednesday Addams în noul serial al momentului.

Jenna Ortega se bucură de un succes răsunător în ultimele săptămâni! La doar 20 de ani, tânăra actriță a dat lovitura în carieră primind rolul lui Wednesday Addams în serialul cu același nume.

Regizorul care a dat naștere unei alte perspective a poveștii familiei Addams a fost chiar Tim Burton. Bărbatul a știut exact că Jenna este perfectă pentru interpretare acestui rol.

Cum a ajuns Jenna Ortega să interpreteze rolul principal în serialul „Wednesday”

Serialul „Wednesday” se bucură de un succes răsunător de două săptămâni, de când a avut lansarea. Platforma de media care a urcat serialul a înregistrat recorduri uriașe de vizualizări în prima săptămână de difuzare.

Alte cifre impresionante a înregistrat și contul de Instagram al Jennei Ortega, actrița principală a serialului, cu 10 milioane de urmăritori în plus.

Jenna Ortega a făcut parte din viziunea lui Tim Burton asupra copilei din familia Addams. Tânăra actriță a fost aleasă pentru a o ecraniza pe Wednesday în cele opt episoade ale seriei de comedie horror.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img