News Flash:

Cum a reacționat Denise Rifai când a fost întrebată dacă are relație

5 August 2022
361 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 05T073411 140

Denise Rifai a reușit să ajungă la inimile publicului, însă fanii au fost curioși să afle detalii despre viața ei personală, însă prezentatoarea TV încearcă să o țină departe de ochii curioșilor. Mulți se întreabă dacă vedeta are sau nu o relație în acest moment.

Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, însă vedeta își ține viața privată departe de ochii curioșilor și nu oferă prea multe detalii. Fanii sunt curioși să afle dacă prezentatoarea TV are sau nu o relație în acest moment.

Denise Rifai, detalii despre viața sentimentală

Denise Rifai a mărturisit că își ține viața cât mai privată, însă susține că stă destul de bine pe toate planurile, mai ales că o femeie nu poate funcționa niciodată fără un bărbat.

„Această întrebare o să rămână fără răspuns mult timp de-acum încolo. Eu fac toate eforturile să–mi țin viața mea privată… a mea, să fie pentru mine. Și, cu siguranță, când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o să le știe toată lumea. Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei pentru că noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang, adică nu poți să funcționezi fără un bărbat.

E foarte greu dacă nu există și energie masculină. Mulțumesc bunului Dumnezeu că sunt foarte echilibrată și că nu am nicio lipsă pe niciun plan. Dar când vor fi lucruri de anunțat, cu siguranță nu o să evit să le anunț”, a dezvăluit Denise Rifai, potrivit ciao.ro.

Cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru Denise Rifai

Denise Rifai a mărturisit că i-a plăcut întotdeauna ca un bărbat să fie inteligent, iar visul ei este să aibă o familie numeroasă.

„Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie”, a povestit ea. „Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir!

Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect”, a mărturisit Denise Rifai, potrivit unica.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042664 (s)