vineri, 26 aprilie, 2024

Cum a reacționat Maria Constantin când a fost cerută în căsătorie de Robert Stoica la Splash!

Distribuie:

Publicat:

Maria Constantin a avut parte de o cerere în căsătorie ca-n filme la Splash! Vedete la apă. Cum a reacționat îndrăgita artistă atunci când iubitul ei, Robert Stoica, și-a luat inima în dinți și a întrebat-o dacă vrea să îi fie soție. Cântăreața nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Cu toții știm că Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Stoica de multă vreme, iar iată că iubitul ei și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie la Splash! Vedete la apă. Artista a avut parte de un moment emoționant și a izbucnit în lacrimi.

Maria Constantin a izbucnit în lacrimi când a fost cerută în căsătorie

Iată că toată așteptarea Mariei Constantin a meritat! După ce artista a acceptat provocarea și a sărit de pe platforma de șapte metri, iubitul ei nu a mai stat pe gânduri și a cerut-o în căsătorie. 
Maria Constantin a făcut o săritură spectaculoasă la Splash! Vedete la apă, iar ediția din seara aceasta a fost una foarte emoționantă pentru ea, asta pentru că a reușit să facă show și a fost cerută de bărbatul care i-a cucerit inima.

„Vă deranjez și eu puțin… Iubire, văzând că ai avut curajul să faci treaba asta, mi-am făcut și eu curajul să te cer de soție. (…) Vrei să fii soția mea? Îl punem naș pe Nea Mărin”, a spus Robert Stoica, la Splash! Vedete la apă.

Ce a spus vedeta

Emoțiile au fost foarte mari, iar Maria Constantin a izbucnit în lacrimi și a spus marele „Da”. Artista aștepta cu nerăbdare acest moment, dar probabil că nici nu se gândea că va fi cerută chiar la Splash! Vedete la apă.

„Mulțumesc, iubitul meu. Da! Numai, gata, s-a terminat, nu mai trebuie să sar, nu? Nea Mărin, vii la nuntă, da? Toți veniți”, a spus Maria Constantin.

După ce a fost cerută în căsătorie, Maria Constantin i-a invitat pe cei din platou la nuntă, dar mai ales pe Nea Mărin, pe care îl consideră ca pe tatăl ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img