sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum a reactionat Roxana Vancea dupa ce Mihai Bendeac a anuntat ca va fi tata! „Isi bate joc”

Distribuie:

Publicat:

Mihai Bendeac a anuntat ca va fi tata, dar Roxana Vancea nu l-a crezut pe fostul ei iubit.

Mihai Bnedeac a anuntat recent ca va fi tata. „Am facut un copil. Am aflat acum doua saptamani”, a declarat el in timpul emisiunii la care este jurat. „Eu nu cred ca e copilul tau”, a spus Delia.

Cheloo, Dan Badea si Serban Copot nu pareau convinsi ca actorul spune adevarul, dar Delia a parut ca ia situatia in serios.

”Mihai Bendeac va fi tatic! Si nici el nu realizeaza foarte tare asta. Din cum a prezentat situatia, m-am speriat putin, mi s-a parut ca a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a incercat sa faca din acest eveniment mare-mare din viata lui ceva foarte mic…”,a spus ea.

Ulterior, Mihai Bendeac a recunoscut ca totul a fost o gluma

„M-am trezit cu gandul ca voi veni aici si voi intalni o multime de prosti. Nu ma refer la concurenti. Ma refer la colegii mei, chiar si la voi… Adica oameni atat de prosti incat sa creada ca o sa am un copil”, a spus el razand.

Roxana Vancea si-a dat seama ca Mihai Bendeac a glumit

„Nu vreau sa comentez. Cred ca isi bate joc de voi. Nu am nicio parere despre aceasta situatie”, a spus fosta iubita a actorului, conform Cancan.

Roxana Vancea si Mihai Bendeac au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de doi ani si niciunl dintre ei nu isi dorea copii.

„Cocalarii vor ajunge atat de multi incat ne vor ingropa. Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodata caci nu vreau sa traiasca in lumea astora. Caci lumea va fi a lor. Nu va mintiti! Nu va amagiti! Va fi lumea lui Salam si a lui Guta! Lumea camatarilor, smenarilor, manelistilor, cocalarilor, burtosilor, nesimtitilor”, declara Mihai Bendeac in urma cu ceva timp. Nici Roxana Vanca nu se vede in postura de mama.

„Nu imi doresc copii! Momentan nu vreau! Nu toate femeile sunt facute ca sa fie mame, iar eu n-am simtit niciodata dorinta sa devin una. Probabil multe femei simt chestii materne dupa ce dau nastere unui copil. Poate asa o sa fiu si eu, nu stiu. Momentan nu vreau. nu am in plan si nu-mi trebuie. Imi plac copiii, dar sa nu fie al meu. Ma uitam acum, cand am fost plecata in vacanta, cum se chinuiau mamicile cu bagaje, cu carucioare si cu tot. Nu ma vad asa. Eu abia ma car pe mine. Cumplit, nu mi-a placut”, a marturisit Roxana Vancea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img