vineri, 19 aprilie, 2024

Cum a reusit Anamaria Prodan sa dea jos 15 kilograme. Iata secretul siluetei vedetei – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan a reusit sa dea jos 15 kilograme, iar curiosii s-au intrebat care este secretul siluetei vedetei. Ei bine, insasi sexy-impresara a dezvaluit la ce dieta a apelat pentru a scapa de kilogramele nedorite.

Un lucru e cert! Anamaria Prodan tine enorm la imaginea ei si la aspectul fizic. Asa ca la un moment dat, vedeta a vrut sa scape de cateva kilograme in plus si totodata sa-si imbunatateasca stilul de viata. Zis si facut! Anamaria Prodan a tinut o dieta celebra in randul marilor sportivi ai lumii.

„Eu daca imi doresc ceva nu-mi sta nimic in cale! Este o dieta prin care toti sportivii mari ai lumii slabesc. Nu am mai mancat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru ca organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curatat tenul, am slabit frumos. Am baut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, in ultima perioada nici nu mai puteam sa-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Si apa, foarte multa apa. Aveam non-stop sucul in mana. Daca ma opream undeva, il puneam la frigider” a povestit Anamaria Prodan in cadrul unei emisiuni TV.

Anamaria Prodan, decizie radicala

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a scos bani grei din buzunare pentru a-si satisface toate poftele, dar si pentru a investi in diverse locuinte. Anamaria Prodan s-a asigurat ca nu le lipseste absolut nimic copiilor ei, iar de acum inainte vrea sa calatoreasca si sa-si traiasca viata din plin.
Acum stau in Dubai. Stam ca nebunii. Din casa mea cobor la mall. Mama, ce imi place! Nimic mai frumos! Reghe antreneaza acum in Dubai. Mai am un transfer, il inchei repede si fug! (…) Ma distreaza (n.r. stirile despre divort). Nu are instagram, nu are facebook, nu are nimic. Cand ma vede ca butonez se enerveaza foarte tare. Are doua antrenamente pe zi, vine mort acasa. Eu pun poze. Arabii numai noaptea fac transferuri sau business. Ziua dorm.

Mie imi place luxul, niciodata nu m-am ascuns. Numai in America inchiriez casele. Am multe. Este cel mai sigur business. Nu mai cumpar nimic de acum, ma distrez! Asa suntem noi romanii, strangem asa in disperare. Am strans cat sa traiasca ei linistiti. Acum vreau sa calatoresc iar. Inainte sa fac copiii calatoream. Eu am o viata frumoasa!”, a declarat Anamaria Prodan intr-o emisiune TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img