joi, 25 aprilie, 2024

Cum a slabit Anamaria Prodan 15 kilograme in doua saptamani

Distribuie:

Publicat:

Miracol sau infometare? Anamaria Prodan (43 de ani) a slabit in 15 zile cat altii in cateva luni. Ce dieta-minune a urmat? Sexyimpresara fotbalistilor a facut marturisiri socante pentru emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV.

Anamaria Prodan are si acum o talie de viespe. La prima vedere nu pare ca s-ar infometa, caci am surprins-o la un eveniment monden dand iama in bunatati. „Ana, te-am suprins aici la bunatati. Cum mananci tu atatea bunatati cu silueta asta perfecta? Eu nu stiu cum reusesti”, a intrebat-o reporterul emisiunii „Focus Magazin” de la Prima TV. Sexyimpresara fotbalistilor a raspuns fara nici o jena: „Sa stii ca mananc de toate, nu am nici un fel de problema”. „Si cum ai reusit sa slabesti asa, ca arati, deci iti pica pantalonii de pe tine?”, a insistat reporterul. „Pai mananc, uite astazi ce am mancat. Am mancat un covrigel”, a raspuns Anamaria Prodan.

A renuntat la mancare, a baut doar sucuri de fructe si legume

Dar sa fie oare covrigelul secretul siluetei sexyimpresarei? A spus chiar ea: „Eu daca imi doresc ceva nu-mi sta nimic in cale! Este o dieta prin care toti sportivii mari ai lumii slabesc. Nu am mai mancat solid absolut nimic, doar sucuri”.

Asadar, doamnelor fiti atente ce trebuie sa faceti daca vreti sa slabiti in timp record numai cu sucuri! „De legume si fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru ca organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curatat tenul, am slabit frumos. Am baut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, in ultima perioada nici nu mai puteam sa-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Si apa, foarte multa apa. Aveam non-stop sucul in mana. Daca ma opream undeva, il puneam la frigider ”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru „Focus Magazin”

Timp de 15 zile a baut Anamaria numai sucuri, iar rezultatele au fost miraculoase: „Un kilogram pe zi slabeam eu! Miracol! Mie mi-e mai greu sa tin regim din asta dat de un nutritionist pentru ca eu nu am timp sa mananc pe gramaj si la anumite ore. Si atunci mi s-a parut ca este perfect”. Acum ca a ajuns la silueta perfecta, Anamaria mai are totusi o dorinta. Sa tina pentru prima data post!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img