vineri, 19 aprilie, 2024

Cum a trecut Alexandra Stan de la Survivor Romania peste trauma suferita, dupa ce a fost agresata fizic: “L-am iertat…”

Distribuie:

Publicat:

Alexandra Stan de la Survivor România a povestit cum a trecut peste trauma suferită, după ce a fost agresată fizic. În urmă cu doar câțiva ani, frumoasa cântăreața a fost bătută de către fostul ei iubit, Marcel Prodan. 

În cadrul unui interviu, concurenta din echipa Faimoșilor și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada care a urmat, imediat după evenimentul nefericit.

 

S-a confruntat cu multe probleme de ordin psihic, dar a realizat că cel mai bun lucru pe care îl face este să îl ierte pe agresor.

"După incidentul

cu agresiunea, am experimentat frică și neînțelegere. Nu am înțeles de ce s-a întâmplat. Acum, privind în urmă, am înțeles că agresiunea a început cu mult timp înainte. A fost agresiune verbală, emoțională. Mă demoraliza. Mi-a fost greu să mă implic în altă relație. Am simțit nevoia să fug, m-am mutat la București. În vara aia mi-am pus alarmă, îmi era frică să nu intre peste mine în casă. Eram terorizată, deși nici nu mi-a mai scris după acel incident.Rămăsesem eu cu frică. Dar l-am înțeles pe Marcel Prodan, l-am iertat. Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale" a declarat Alexandra Stan, potrivit VIVA . 

COntinuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img