vineri, 19 aprilie, 2024

Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi. Betty, despre cel mai greu moment trăit de tatăl ei

Distribuie:

Publicat:

Betty Salam a vorbit despre cum a trecut tatăl ei peste cel mai greu moment din viața lui, și anume moartea Fănicăi. Artista a povestit și cum au reușit să își revină cu toții după ce au pierdut-o pe cea pe care o iubeau atât de mult.

Florin Salam a trecut prin cel mai greu moment din viața lui, atunci când Fănica, prima lui soție, a murit. Cântărețul a fost devastat în momentul în care a auzit că soția lui, pe care o iubea ca pe ochii din cap, s-a stins din viață.

Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi

Florin Salam spunea, în urmăc u ceva vreme, că după moartea mamei copiilor lui cei mari, o lună de zile nu a avut putere să dea ochii cu alte persoane, ci a preferat să se închidă într-o cameră, singur, doar el și gândurile sale, până când a acceptat situația. Fiica lui, Betty, a vorbit de curând despre cel mai greu moment trăit de tatăl ei.

”Pe tata îl iubește foarte mult Dumnezeu. El nu și-a mai dorit nimic. A simțit că a pierdut totul. Ori Dumnezeu, ori ea, ori împreună Dumnezeu și ea, i-au dat o putere tatălui meu. Cea mai mare putere. Parcă s-a ridicat și mai mult. A avut cea mai mare ambiție, pentru că el nu voia să le arate oamenilor că gata, s-a terminat, că nu mai e bun de nimic, că a luat-o pe drumuri greșite. Eu exemplul ăsta de la el l-am luat. El în fața noastră, în fața mea și a fratelui meu, tot la fel era. Încerca să se țină foarte tare, cu zâmbetul pe buze, noi la fel. Jucam un rol de oameni fericiți, dar înăuntrul nostru nu eram fericiți. Am înțeles, ne-am reunit, că suntem o familie unită, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Ne-a luat ceva, dar iubirea a rămas în continuare. De aici ne-am luat puterea.”, a povestit Betty Salam pe YouTube.

Cum și-o amintește Betty Salam pe mama ei

Betty Salam a mărturisit că nu și-a văzut mama în ziua în care a murit. De asemenea, vedeta a mai povestit că a simțit enorm de mult lipsa mamei, atunci când a devenit și ea, la rândul ei, mamă.

”Eu nu am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci cu ea, când a murit. Eu nu am văzut-o, și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla. Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze, o știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea, și am rămas cu imaginea asta.(…) Când l-am născut pe Matthias. Atunci mi-am dat seama că eu nu o am pe mama lângă mine. Mi-a lipsit mama în cele mai grele momente ale vieții mele. Când l-am născut pe Matthias, atunci m-am simțit singură.”, a mai povestit ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img