vineri, 26 aprilie, 2024

Cum alungi astenia de primavara: metoda in trei pasi dezvaluita de Carmen Bruma

Distribuie:

Publicat:

Senzatia de oboseala si de slabiciune pe care unele persoane o resimt in aceasta perioada este, de fapt, urmarea efortului de adaptare a organismului la conditiile noului sezon. Carmen Bruma a dezvaluit metoda in trei pasi prin care reuseste sa alunge astenia de primavara.

Intr-un interviu pentru site-ul kfetele.ro, Carmen Bruma, cunoscuta pentru promovarea sportului si a unui stil de viata sanatos, a explicat cei trei pasi simpli prin care combate astenia de primavara. 

In primul rand, Carmen Bruma (40 de ani) subliniaza ca avem nevoie de Vitamina C si Zinc, insa trebuie sa fim atenti la dozele consumate, pentru ca excesul are efect oxidant. De asemenea, vedeta recomanda sa consultam inainte un medic. 

Al doilea pas este consumul de produse specifice anotimpului. „Eu am grija sa mananc in fiecare zi macar o salata care sa contina spanac, loboda, untisor, leurda si ceapa verde“, a spus Bruma. 

Si nu in ultimul rand, miscarea in aer liber, la soare: „Dupa cum se stie, sinteza vitaminei D se face cu ajutorul soarelui si tocmai de aceea este bine ca acum sa petrecem cat mai mult timp afara, la soare. De preferat ar fi sa iesim in miezul zilei.“

sursa: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img