sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum arăta această tanără înainte să meargă la solar

Distribuie:

Publicat:

O tânără de 22 de ani din Belfast, Irlanda, susţine că nu poate trăi fără produsele de bronzat, unele dintre acestea fiind ilegale.

Hannah Tittensor a dezvăluit că a devenit dependentă de bronzul fals în adolescenţă, folosind produse cosmetice în acest sens. Cu timpul, ea a renunţat la cremele de bronzat în favoarea injecţiilor.

Este des confundată cu o femeie de culoare din pricina bronzului exagerat

„Aşa cum alte femei nu pot trăi fără să-şi facă unghiile, nici eu nu pot trăi fără să fiu bronzată (…) Pur şi simplu mă face fericită!” şi-a apărat tânăra decizia de a combina şedinţele la solar cu injecţii ilegale, potrivit thesun.co.uk.

La fel ca o mulțime de femei, Hannah a experimentat mai întâi produsele temporare de auto-bronzare, dar a devenit din ce în ce mai nemulţumită de rezultatele acestora pe termen scurt.

Hannah s-a îndrăgostit de efectul pielii închise la culoare după ce după ce a obținut o strălucire „uimitoare” a pielii în timpul unei vacanțe în Turcia în 2015.

„În urmă cu câţiva ani purtam întotdeauna bronz fals, dar l-am urât pentru că întotdeauna se spală și urăsc mirosul”, a completat Hannah.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img