joi, 28 martie, 2024

Cum arată acum Raluca de la trupa Angels. La 34 de ani este mamă a cinci copii

Distribuie:

Publicat:

Raluca și Monica făceau parte din peisajul muzical autohton, alături de nume “răsunătoare” ca N&D, Valahia, Andre și ASIA.

Ce s-a întâmplat cu Raluca de la trupa Angels?

Raluca Blejușcă are 34 de ani, este căsătorită și este mămica a 5 copii. După o pauză destul de mare, în care s-a dedicat exclusiv familiei, artista a revenit în showbiz. Raluca postează noile ei piese pe youtube și pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei. De curând, Raluca a postat imagini alături de copiii ei, iar fanii le-au făcut zeci de complimente.

Este prima lor colaborare, iar în plan au să interpreteze piese din repertoriul lui Celine Dion, al Paulei Seling și al Laurei Bretan. Raluca este mama a 5 copii, Serafim (12 ani), Casian (10 ani), Emilian (6 ani), Maria (8 ani) și Anastasia (3 ani), alături de soțul ei, Ionuț, care este procuror. „O casă cu mulți copii este o casă plină și de veselie, dar și de mici certuri. De conflicte care izbucnesc așa, deodată, de la orice lucru minor. Eu trebuie în permanență să găsesc soluția potrivită de a ieși din încurcătură.

Dar, de multe ori, îi las și pe ei să își rezolve conflictele, pentru că astfel se maturizează. Își înțeleg mai bine limitele și creștem din toate punctele de vedere cu toții împreună. Noi îi creștem pe ei, dar cred că și invers. E o dezvoltare reciprocă”, mărturisea Raluca la sfârșitul anului trecut, pentru Impact.

„De multe ori îi spun soțului că parcă aș mai vrea un copil. Pe al șaselea. De fiecare dată când ultimul copil a împlinit 2 ani și un pic, am început să îmi doresc din nou un alt copil. Sunt, cred, dependentă de copii.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img