joi, 25 aprilie, 2024

Cum arată apartamentul în care s-a mutat Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Costă o avere!

Distribuie:

Publicat:

S-a aflat cum arată apartamentul în care s-a mutat Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Se pare că artista și creatorul de modă nu mai locuiesc împreună, după ce s-au despărțit. Ea ar fi făcut și primul pas spre separare, stând acum într-o nouă locuință, în valoare de 300.000 de euro. Iată cum arată aceasta!

După ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu, acum s-a aflat și cum arată apartamentul în care s-a mutat Alina Sorescu. Se pare că cei doi nu mai locuiesc împreună, iar ea ar fi luat decizia de a sta într-o altă locuința. Cântăreața nu s-a uitat deloc la bani și ar fi scos din portofel nu mai puțin de 300.000 de euro, conform spynews.ro.

După ce Alina Sorescu ar fi înaintat cererea de divorț, Alexandru Ciucu a intentat o ordonanță președințială. Zvonurile despre divorț au luat atunci amploare, iar, în urmă cu câteva zile, blondina a decis să rupă tăcerea și să confirme speculațiile.

Cum arată apartamentul în care s-a mutat Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu

Acum, conform sursei menționate, se pare că Alina Sorescu și tatăl fetițelor ei, Alexandru Ciucu, nu mai locuiesc împreună. Artista și-ar fi schimbat domiciliul și s-ar fi mutat într-un apartament nou, în voaloare de 300.000 de euro. Așadar, vedeta nu s-ar fi uitat deloc la bani atunci când a venit vorba despre noua ei locuință.

Aceeași sursă mai scrie că Alina Sorescu locuiește acum într-un apartament cu patru camere. Locuința deținută de vedetă se află în zona Expoziției, în Sectorul 1 din București. Printre altele, aceasta are acces la piscină, centru de fitness, parc natural privat, dar și locuri de joacă tematice, cât și multe alte facilități.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit acum 12 ani, în 2010. În 2014, cântăreața a adus-o pe lume pe prima lor fiică, Elena Carolina. În prezent, micuța are opt ani. Doi ani mai târziu de la venirea ei pe lume, artista a devenit mamă pentru a doua oară, atunci când a născut-o pe cea de-a doua fiică, Ana Raisa, acum în vârstă de șase ani.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la divorț după 12 ani de mariaj. Cântăreața a confirmat vestea divorțului pe pagina ei de Instagram. Creatorul de modă i-ar fi deschis un proces acesteia, dorindu-și un program de vizită, pentru a sta mai mult timp alături de fetițele lor.

„Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii. Am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri. Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare.

La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului. 

Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare. Alina Sorescu', a scris vedeta pe Instagram, acum câteva zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img