sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum arată bărbatul ideal în viziunea lui Denise Rifai! Frumoasa prezentatoare a mărturisit ce înseamnă pentru ea dragostea: “Trebuie să fie pe viață”

Distribuie:

Publicat:

Denise Rifai a fost invitată la "În oglindă" cu Mihai Ghiță, iar aici a făcut o serie mărturii emoționante cu privire la dragoste și iubire și a spus cum arată bărbatul ideal în viziunea ei.

Denise Rifai este categoric unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România! Îndrăgita prezentatoare de la "40 de întrebări" este discretă cu viața personală, însă atunci când vine vorba de iubire este un adevărat exemplu!

Vedeta are valori bine înrădăcinate, iar atunci când vine vorba de iubire familia este cel mai bun exemplu. Bărbatul ideal în viziunea lui Denise Rifai are o mulțime de calități și categoric trebuie să fie o persoană puternică.

Cum arată bărbatul ideal în viziunea lui Denise Rifai 

Invitată la În oglindă cu Mihai Ghiță, Denise Rifai a vorbit despre dragoste și iubire. Vedeta a mărturisit cum arată bărbatul ideal în viziunea ei, iar modelul este extrem de asemănător cu tatăl său, pe care îl iubește și îl respectă de

când era mică. 

Continaurea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img