miercuri, 24 aprilie, 2024

Cum arată mama lui Ștefan Bănică. Asemănare izbitoare între ea și Violeta, fiica actorului

Distribuie:

Publicat:

Pe Ștefan Bănică Jr îl cunoaște toată România, la fel de bine precum se știe și cine a fost tatăl său. Ștefan Bănică senior a fost actor de teatru și film, dar s-a remarcat și ca un bun cântăreț. Fiul său i-a călcat pe urme și a devenit unul dintre cei mai mari artiști din România. Foarte puține lucruri se știu, însă, despre mama actorului Ștefan Bănică Jr. Ea este o prezență extrem de discretă.

Cine este și cum arată mama lui Ștefan Bănică

Mama lui Ștefan Bănică se numește Sanda Liteanu și este o femeie foarte frumoasă. Se poate spune că Violeta, fiica actorului, i-a moștenit câteva trăsături, dar în special culoarea ochilor, un albastru deosebit. Puțini sunt cei care știu că Ștefan Bănică Senior a fost căsătorit de două ori. Prima lui soție a fost Sanda Vlad- Liteanu, mama lui Ștefan Bănică Senior. Ea este jurnalistă de profesie și a lucrat la Agerpres. Cu toate astea este o femeie discretă care apare foarte rar în spațiul public.

Ștefan Bănică Jr și mama lui au o relație foarte frumoasă, iar femeia l-a susținut tot timpul în cariera sa. La un moment dat Sanda Liteanu i-a transmis public fiului ei cât de mândră este de el și de ceea ce a realizat în viață.

Tu ştii cât de mândră sunt de tine, cum ar fi fost de altfel şi tatăl tău. Sper să-ţi fac o surpriză plăcută, mai ales că astăzi este ziua ta. Nu pot decât să te laud, ceea ce nu se întâmplă prea des. Glumesc! Tu ştii cât de mândră sunt de tine! Cum ar fi fost de altfel şi tatăl tău, ca fiu iubitor ce eşti şi pentru cariera frumoasă pe care ţi-ai construit-o singur prin muncă, talent şi perseverenţă. Astăzi eşti un artist iubit şi apreciat de toată lumea. Înclinaţiile tale artistice s-au arătat foarte devreme, spunea Sanda Liteanu în urmă cu trei ani.

Violeta Bănică a moștenit culoarea ochilor bunicii ei paterne

Fiica Andreei Marin cu Ștefan Bănică Jr a moștenit culoarea ochilor bunicii ei de pe linie paternă, adică a mamei actorului. Violeta este o tânără foarte frumoasă, cu trăsături deosebite și ochi de un albastru sublim.

Violeta are o relație foarte frumoasă cu fratele ei vitreg. Cei doi se susțin reciproc în tot ceea ce fac. Nu demult, Radu Ștefan și-a deschis o cafenea în București, iar la inaugurare au participat și Violeta însoțită de mama ei, Andreea Marin. Se poate spune că lucrurile s-au așezat frumos în familia lor, că există înțelegere și bune intenții de toate părțile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img