miercuri, 24 aprilie, 2024

Cum arată rochia de mireasă a Claudiei Puican. Artista a făcut o alegere spectaculoasă

Distribuie:

Publicat:

Claudia Puican se căsătorește cu Armin Nicoară într-un decor de poveste. Mirii și-au ales ținutele pe ultima sută de metri, dar asta nu înseamnă că nu au avut grijă ca totul să fie perfect în ziua cea mare. Mireasa a ales o rochie spectaculoasă care o face să arate ca o adevărată prințesă în ziua nunții ei.

Cum arată rochia de mireasă a Claudiei Puican

Ținutele celor doi miri au fost făcute la comandă, însă, contrar așteptărilor nu au costat foarte mult. Claudia Puican și-a ales rochia de mireasă pe ultima sută de metri. Săptămâna trecută nu avea habar ce va purta în ziua cea mare, dar iată că totul s-a mișcat foarte repede și în ziua nunții artista a strălucit.

Unii s-ar fi așteptat la sume fabuloase, însă în realitate rochia de mireasă a costat 2000 de euro, iar costul mirelui a fost tot atât.

Potrivit Fanatik, pentru cea mai frumoasă zi din viața ei, Claudia Puican a apelat la Oana Cocir, fashion-designerul care deține brandul Finezze, în timp ce costumul mirelui a fost creat de Tudor Tailor.

Cei doi miri au spus deja DA în fața ofițerului de Stare Civilă, iar de acum urmează să ajungă la biserică, unde își vor jura iubire eternă în fața altarului. Petrecerea de nuntă va avea loc la un restaurant celebru din Timișoara. Armin și Claudia Nicoară vor avea șapte perechi de nași și aproximativ 130 de invitați.

Ce spune soacra mare despre tinerii însurăței!

Mama lui Armin Nicoară le-a transmis câteva gânduri tinerilor însurăței, prin care îi îndeamnă să se suporte unul pe celălalt, să se iubească și să nu se contrazică foarte mult. Soacra mare spune că mirii se potrivesc pentru că au același temperament.

Nurorii îi spun să îl iubească, să-l alinte, să fie o fată dulce și drăgălașă. Sper să se înțeleagă perfect unul pe altul, să discute. Îmi doresc măcar doi nepoți de la Armin, doi de la Armando. Eu mi-aș dori băieți, că sunt și eu mamă de băieți. O să fiu implicată. Cel puțin jumătate din educația nepoților… Sper să pot face față la creșterea lor, a declarat pentru Fanatik, Armina, mama lui Armin.

Armin Nicoară a spus că nu va pleca deocamdată cu Claudia în luna de miere, pentru că vrea să facă petrecerea burlacilor. Ce este cert este că ambii își doresc copii, mulți copii, și că lucrează la asta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img