marți, 19 martie, 2024

Cum arată soţia doctorului Adrian Marinescu. Emma este cu 17 ani mai tânără decât medicul

Distribuie:

Publicat:

Cum arată soţia doctorului Adrian Marinescu. Directorul Institutului Matei Balș a prezentat-o tuturor pe Emma, femeia cu care trăieşte o adevărată poveste de dragoste. Este pentru prima dată când cei doi soţi apar împreună la o emisiune TV. a venit, în premieră, într-o emisiune de televiziune alături de frumoasa sa soție, Emma Marinescu

 

Cum arată soţia doctorului Adrian Marinescu

„Suntem împreună din 2012. Am avut o problemă medicală cu mama, n-o puteam rezolva și am ajuns la Adi. Eu am crezut atunci că nu se poate întâmpla ceva între noi, nu-mi permiteam să mă gândesc așa. A fost dragoste la prima vedere, de abia în 2015, după trei ani, el a făcut primul pas.

Mama a mai avut nevoie de niște evaluări, un control de rutină și s-a reaprins atunci flacăra între noi. M-a sunat domnul doctor și a zis că vrea să ne întâlnim să ieșim puțin. Eu chiar l-am întrebat dacă nu a greșit numărul! Când ne-am văzut, ne-am topit amândoi. Ne-am dat un un punct de întâlnire într-o parcare.

Cererea în căsătorie a fost repede, la un an. El nu a știut în ce zi m-a cerut, a fost pe 13 mai, ziua în care s-au căsătorit și părinții mei. El este foarte calm, m-a ajutat mult în perioada asta.

Eu am lucrat mult în proiectare, acum fac arhitectură de interior. Am și un hobby, un blog de călătorie. Mama e profesoară de limba română și mă controlează la virgulă. Am văzut undeva la peste 25 de țări! În pandemie, însă, n-am mai călătorit!”, a povestit Emma Marinescu, în emisiunea „La Măruță”.

Medicul a povestit că pacienta a devenit soacra lui. „Eu nu cred în astre, dar la noi așa a fost. Pacienta mi-a devenit mama soacră. De aceea e bine să-ți tratezi cum trebuie pacienții. Să fie mulțumiți. E o diferență de vârstă între noi. Întotdeauna unii vorbesc. Dar la noi nu a contat!”, a precizat Adrian Marinescu, la Pro TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img