vineri, 19 aprilie, 2024

Cum arată Sophia Loren la 88 de ani. Imagini uimitoare cu marea actriță

Distribuie:

Publicat:

Sophia Loren este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume. A devenit celebră pentru rolurile sale din filme celebre, dar mai ales pentru frumusețea orbitoare cu care făcea furori. Sophia Loren împlinește, astăzi, 88 de ani, iar noi ne-am gândit să vă prezentăm câteva imagini cu steaua internațională a filmului.

Sophia Loren, impecabilă la 88 de ani

Celebra actriță Sophia Loren a ajuns la venerabila vârstă de 88 de ani. A devenit celebră pentru filme precum “L’oro din Napoli” (1954), “La donna del Fiume” (1954) şi “Peccato che sia una canaglia” (1955) și a rămas în atenția publicului și după ani buni în care nu a mai apărut în lumina reflectoarelor.

Aceasta s-a remarcat prin talentul său cinematografic, dar și prin frumusețea ei, fiind unul dintre marile sale atuuri. Aceasta a surprins mereu prin aparițiile sale fabuloase, chiar și acum, la vârsta de 88 de ani. Arată într-un mare fel și se menține în formă, lucru pe care mulți îl apreciază la ea.

Sophia Loren, despre secretul tinereții

Sophia Loren a împlinit 88 de ani, dar este plină de viață și nu își arată deloc vârsta. Mulți și-ar dori să știe cum reușește să se mențină mereu tânără, deșii ani trec. Deschisă și sinceră din fire, aceasta recunoaște că nu apelează la vreun truc special, ci lasă lucrurile să vină de la sine.

Sophia Loren a explicat că este o persoană foarte optimistă și încrezătoare în ea, ceea ce o ajută mult. Încearcă să aibă un stil de viață sănătos, să fie activă, dar nu poate renunța la ciocolată, care este plăcerea ei nevinovată.

“De ce să îți transformi corpul și să fii altcineva dacă ești fericit la interior? De fiecare dată când mă gândesc la asta, trăiesc o clipă de singurătate, care este foarte puternică, dar așa este viața.”, spunea actrița.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img