joi, 28 martie, 2024

Cum arata acum Cristina Rus, fosta colega de trupa a Andreei Banica, dupa ce s-a retras din viata publica – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Acum patru ani, cand sotul ei a avut probleme, Cristina Rus a decis ca este momentul sa renunte la aparitiile publice si sa se dedice cu totul familiei.
Faptul ca sta acasa nu a schimbat-o deloc, ba chiar arata la 37 de ani mai bine decat la 20,  desi este mama a doi copii. Face sport si are grija de casa, dar dupa cum chiar ea spune are grija si la ce mananca:  „80 la suta e cam din ce mananci si 20 la suta din ce sport faci, ce activitati fizice ai. Incerc sa mananc produse cat mai lichide, care sa nu ingreuneze digestia, dar pana la urma suntem foarte diferiti si fiecare trebuie sa vada bioritmul natural, ce ii face bine. Am observat alimentele care nu imi fac bine, care ma umfla si usor usor am incercat sa le elimin. Eu am fost la nutritionist. Acum am 54 kg. Nu am de gand sa mai slabesc. Ma simt foarte bine asa. Cand eram in Blondy aveam 52 kg”, a declarat, pentru Libertatea, Cristina Rus.

Nu doar silueta Cristinei Rus a suferit transformari, ci si stilul ei. Dupa ce s-a retras din showbiz, ea a adoptat numai tinute elegante si a renuntat de tot la cele care lasau sa se vada prea mult.
Cristina a devenit cunoscuta cand s-a lansat in trupa Blondy alaturi de Andreea Banica. Trupa s-a destramat in 2004.,Andreea Banica si-a construit o cariera solo de invidiat, insa Cristina Rus nu a avut acelasi noroc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img