miercuri, 24 aprilie, 2024

Cum arata acum Madalina Bacanu, fata care si-a revenit spectaculos dupa ce a stat o luna in coma

Distribuie:

Publicat:

In urma cu aproape sapte ani, pe 21 octombrie 2012, Madalina Bacanu, o tanara din Faurei, a trecut prin momente  cumplite, dupa ce a fost lovita pe o trecere de pietoni din Bucuresti, de o masina ce apartinea ambasada Rusiei. Madalina venise la studii, abia fiind admisa la Facultatea de Chimie.

Desi doctorii nu ii dadeau sanse de supravietuire, tanara a luptat pentru viata ei si dupa mai bine de o luna de coma, si-a revenit spectaculos.

Astazi, nu isi mai aduce aminte nimic din tragicul accident si traieste o viata normala. A reusit sa termine facultatea si se bucura de tot ceea ce o inconjoara. Nu se mai vopseste brunet, si-a lasat culoarea naturala si s-a pozat alaturi de fratele ei la un eveniment festiv, unde era imbracata extrem de elegant.

Tanara a beneficiat si de consiliere psihologica, iar la inceput cand a fost internata, Madalina spunea intr-una ca ii este foarte frica de masina. Acum ea este recuperata, iar ce ii lipseste acum este incredrea in fortele proprii, explica managerul Centrului. Cand a fost internata tanara nu mergea, nu accepta sa fie atinsa.

Tanara de 19 ani a fost lovita de catre o masina condusa de un diplomat al Ambasadei Ruse, Aleksandr Evsiukov, pe trecerea de pietoni. Imediat dupa accident, fata a fost transportata, in coma, la Spitalul Bagdasar Arsenie din Capitala. De altfel, pe 21 octombrie, diplomatul rus, care avea imunitate diplomatica si-a incetat mandatul in Romania si a fost rechemat in Rusia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img